Östersunds FK – PAOK, Midtjylland – Apollon, Rosenborg – Ajax, Shkendija – AC Milan och Hajduk Split – Everton är några av kvällens heta returmöten i Europa League kvalet denna torsdag.

Streama kvalmatcherna

Alla matcher som jag nämnde här i inledningen kan du dessutom spela odds och titta på gratis via live stream. Exempelvis så sänder Östersunds FK själva den avgörande Europa League kvalmatchen mot PAOK i direktsändning på sin sajt osdsport.se med matchstart kl. 19:00!

De övriga matcherna kan spela live odds på samt live streama hos bet365 här! Öppna konto och sätt in några kronor på spelkontot så är det fritt fram att titta på massor av live streamad sport dygnet runt!

Östersunds FK – PAOK Speltips

Östersunds FK har en ytterst tuff uppgift framför sig i kvällens returmatch mot grekiska PAOK på Jämtkraft Arena. Första mötet förra torsdagen slutade med 3-1 vinst för grekerna. Men någon omöjlighet är det absolut inte!

Straffen som Östersundsspelaren Brwa Nouri slog in i den 21:a matchminuten för en vecka sedan kan visa sig vara mycket värdefull. Lyckas Östersund vinna med 2-0 hemma idag så är laget vidare till Europa League slutspel. En förlängning och eventuellt straffavgörande kan det bara bli om det står 3-1 till Östersund vid full tid.

Vad som talar för Östersunds FK ikväll är att laget är oerhört hemmastarka. Man har gått igenom både kvartsfinal och semifinal i Europa League kvalet med idel vinster hemma i Östersund. Och då har man ändå mött ett annat storlag i grekiska Galatasaray. Detta var den 13 juli och man slog dem med 2-0. En bedrift som gärna får återupprepas ikväll igen. Och jag tror faktiskt det är fullt möjligt. Men å andra sidan ska vi nog inte räkna med någon underskattning från grekernas sida. De är definitivt varnade sedan Östersunds resultat i tidigare hemmamatcher.

Speltips Östersunds FK – PAOK: Båda lagen gör mål till oddset 1.77 @ ComeOn!

Få 4000 kr + Premier League halsduk!

ComeOn erbjuder nya kunder 400% bonus + en Premier League halsduk! Öppna konto och sätt in 100 kr så får du 400 kr ytterligare av ComeOn att spela för samt en valfri Premier League halsduk hemskickad till dig.

Europa League Kval 24/8

De highlightade matcherna (fetmarkerade) nedan visas på bet 365 live streaming ikväll!

18:00 AEK Larnaca (Cyp) – Plzen (Cze)
18:45 Dynamo Kiev (Ukr) – Maritimo (Por)
19:00 M. Tel Aviv (Isr) – Altach (Aut)
19:00 Oleksandriya (Ukr) – BATE (Blr)
19:00 Salzburg (Aut) – FC Viitorul (Rou)
19:00 Sheriff Tiraspol (Mda) – Legia (Pol)
19:00 Zenit Petersburg (Rus) – Utrecht (Ned)
19:00 Östersunds FK (Swe) – PAOK (Gre)
19:30 Fenerbahce (Tur) – Vardar (Mac)
19:30 Suduva (Ltu) – Ludogorets (Bul)
20:00 AEK (Gre) – Club Brugge (Bel)
20:00 Midtjylland (Den) – Apollon (Cyp)
20:00 Skenderbeu (Alb) – Din. Zagreb (Cro)
20:00 Videoton (Hun) – Partizan (Srb)
20:45 Ath. Bilbao (Esp) – Panathinaikos (Gre)
20:45 Braga (Por) – FH Hafnarfjordur (Ice)
20:45 Marseille (Fra) – Domzale (Slo)
20:45 Rosenborg (Nor) – Ajax (Ned)
20:45 Shkendija (Mac) – AC Milan (Ita)
21:00 Crvena zvezda (Srb) – Krasnodar (Rus)
21:00 Hajduk Split (Cro) – Everton (Eng)
21:05 Austria Wien (Aut) – Osijek (Cro)