CHL hockeyn har dragit igång igen och idag ska Brynäs – IFK Helsinki mötas. Du kan spela och titta på matchen via live stream gratis hos NordicBet! Matchstart kl. 19:00 fredag 25 augusti.

Live Stream hos NordicBet

NordicBet erbjuder alla sina kunder direktsänd sport som till exempel fotboll och hockey via deras live streaming-tjänst på hemsidan. Det är bara öppna ett konto och sätta in en liten slant på spelkontot så öppnar sig massor av sport stream dygnet runt inklusive CHL live stream!

Matchen Brynäs – IFK Helsinki sänds också på SVT men för dig som inte har flera tv apparater hemma och inte vill konkurrera ut de övriga familjemedlemmarnas tv-tittande eller du som är på resande fot så är live stream hos NordicBet ett utmärkt alternativ! Du kan nämligen se på live stream i mobilen, surfplattan, datorn och flera andra enheter var du än befinner dig i Sverige.

CHL Hockey Brynäs - IFK Helsinki - Live Stream & Speltips

100 kr gratisspel på CHL hockey

NordicBet är enligt oss på Svenskt Spel bäst på hockey bland alla spelbolag. Oddsmarknaderna är många och de direktsänder massor av hockeymatcher. Dessutom kommer de titt som tätt med fina erbjudanden på Champions Hockey League och övrig hockey. Precis som nu!

Just nu så får du ett gratisspel värt 100 kronor på vilken CHL match som helst du vill spela och titta på. Börja med att anmäla dig till kampanjen inne på kampanjsidan hos NordicBet. Därefter lägger du ett spel på odds för minimum 100 kr på någon CHL match. 1.50 är det lägsta oddset du måste spela. Omedelbart så får du sedan 100 kr gratisspel att använda på CHL hockey.

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

Brynäs – IFK Helsinki Speltips

En underbar fredag har vi idag! Nya pengar har förhoppningsvis kommit in på kontot och meningen är att vi nu ska öka på den kassan lite till.

Igår rivstartade CHL säsongen med inte mindre än nio härliga hockeymatcher. Flera av svensklagen gjorde entré på isen med blandad framgång. Växjö och Frölunda vann sina matcher efter förlängning medan både Malmö och HV71 torskade.

Av kvällens sju matcher har vi bara en match innehållandes ett svensklag. Brynäs tar emot finska IFK Helsinki i Gavlerinken Arena. Det blir oerhört tufft att förutse vem som kommer att vinna matchen. Brynäs har endast spelat en match sedan den avslutande matchen i SHL hockeyn den 17:e april. Det var mot Brynäs i förra veckan som man träningsspelade mot Djurgården vilken slutade med förlust 1-3. IFK Helsinki har varit något flitigare och spelat tre vänskapsmatcher i augusti med resultatet två vinster och en förlust.

Jag tar i mitt speltips idag avstamp utifrån gårdagens CHL resultat där det blev fasligt många mål i de flesta matcherna. 67 mål gjordes under de nio hockeymatcherna som spelades i CHL igår. Det blir ett storslaget snitt på 7,44 mål per match! Det har säkerligen att göra med att det såhär tidigt, innan säsongen egentligen ens börjat, brukar bli lite mer av Hawaii-hockey över det hela. Det finns ingen anledning att tro att det blir annorlunda i kvällens CHL matcher. Det är framförallt kul att titta på!

Speltips: Totalt över 4,5 mål till oddset 1.72 @ NordicBet!

Dagens CHL matcher 25/8

18:00 Grizzly Wolfsburg – Ban. Bystrica
18:00 Jyväskylä – Zug
18:00 Neman Grodno – Vienna Capitals
18:00 Trinec – Esbjerg
19:00 Brynäs – IFK Helsinki
19:00 München – Krakow
19:00 Salzburg – Tappara

CHL hockey lördag 26 augusti

15:00 Frölunda – Klagenfurt
15:00 Gap – Zürich
15:30 Liberec – Cardiff
18:00 KalPa – Kometa Brno
18:00 Mountfield HK – Nottingham
18:00 Stavanger – Malmö
19:45 Bern – TPS Turku
19:45 Davos – Växjö

Se här vårens Champions Hockey League final 2017:

Nöj dig inte bara med att titta på Champions Hockey League Live Stream. Läs också gärna mer om de senaste nyheterna från CHL säsongen på den officiella sajten här.