Spännande möte i Chelsea – Everton är att vänta denna tidiga söndagseftermiddag 27/8. Matchen startar klockan 14:30 och underspel blir vårt speltips!

Chelsea – Everton

Inför den här matchen i den tredje omgången av Premier League har båda lagen tappat poäng tidigare. Everton inledde i säsongspremiären på hemmaplan med att slå ett starkt Stoke med 1-0. Ett Stoke som visade att de kan ställa till problem för vilket topplag som helst när de förra helgen vann över Arsenal med 1-0.

Chelsea gick bet ordentligt i sin första match för säsongen när de hemma på Stamford Bridge totalt överraskande förlorade med 2-3 mot Burnley. Revanschen lät inte vänta på sig när man tog sig samman efter den snöpliga förlusten och veckan därpå besegrade Tottenham med 1-2.

I eftermiddag är det upp till bevis och se om vi något av lagen vinner och därmed är med uppe i toppen av tabellen. Ingen vill nog halka efter topplagen redan i säsongsinledningen då det visat sig tidigare bli svårt att jobba ikapp sedan.

Två starka lag med respekt för varandra och ett bortalag i Everton som först och främst vill hålla tätt bakåt borgar för en målsnål tillställning.

Speltips Chelsea – Everton: Totalt under 2.5, 3 till oddset 1,78 @ ComeOn!

ComeOn erbjuder nya spelare en dunderbonus på 400% där du bara behöver sätta in 100kr på spelkontot för att få 400 kr ytterligare av ComeOn samt att du får en valfri Premier League halsduk hemskickad till dig!

[table id=10 /]

Söndagens Premier League 27 aug

Fyra matcher står på dagens Premier League agenda. Förutom vårt speltips för matchen Chelsea – Everton så har vi också tidigare skrivit ett speltips på Liverpool – Arsenal som du hittar här!

14:30 Chelsea – Everton
14:30 West Brom – Stoke
17:00 Liverpool – Arsenal
17:00 Tottenham – Burnley