Spännande möte i Chelsea – Everton är att vänta denna tidiga söndagseftermiddag 27/8. Matchen startar klockan 14:30 och underspel blir vårt speltips!

Chelsea – Everton

Inför den här matchen i den tredje omgången av Premier League har båda lagen tappat poäng tidigare. Everton inledde i säsongspremiären på hemmaplan med att slå ett starkt Stoke med 1-0. Ett Stoke som visade att de kan ställa till problem för vilket topplag som helst när de förra helgen vann över Arsenal med 1-0.

Chelsea gick bet ordentligt i sin första match för säsongen när de hemma på Stamford Bridge totalt överraskande förlorade med 2-3 mot Burnley. Revanschen lät inte vänta på sig när man tog sig samman efter den snöpliga förlusten och veckan därpå besegrade Tottenham med 1-2.

I eftermiddag är det upp till bevis och se om vi något av lagen vinner och därmed är med uppe i toppen av tabellen. Ingen vill nog halka efter topplagen redan i säsongsinledningen då det visat sig tidigare bli svårt att jobba ikapp sedan.

Två starka lag med respekt för varandra och ett bortalag i Everton som först och främst vill hålla tätt bakåt borgar för en målsnål tillställning.

Speltips Chelsea – Everton: Totalt under 2.5, 3 till oddset 1,78 @ ComeOn!

ComeOn erbjuder nya spelare en dunderbonus på 400% där du bara behöver sätta in 100kr på spelkontot för att få 400 kr ytterligare av ComeOn samt att du får en valfri Premier League halsduk hemskickad till dig!

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Söndagens Premier League 27 aug

Fyra matcher står på dagens Premier League agenda. Förutom vårt speltips för matchen Chelsea – Everton så har vi också tidigare skrivit ett speltips på Liverpool – Arsenal som du hittar här!

14:30 Chelsea – Everton
14:30 West Brom – Stoke
17:00 Liverpool – Arsenal
17:00 Tottenham – Burnley