Dagens hetaste VM-kvalmatch i Europa torde vara mötet Spanien – Italien. Båda lagen står på samma poäng (16 p) inför denna avgörande match. I första VM-kvalmatchen dem emellan blev det 1-1 och delad poängpott. Matchstart kl. 20:45 lördag 2 september 2017 och sänds på Kanal 9.

Spanien – Italien Speltips 2/9

Ja det är spännande så det förslår i Europas VM-kval Grupp G. Spanien och Italien gör ikväll upp om förstaplatsen i kvalgruppen, även om det sedan återstår tre matcher kvar att spela. De andra lagen utgör knappast några hot om var poängen ska hamna i resterande matcher i Spaniens och Italiens kommande matcher. Sedan finns ju i och för sig chansen att gå vidare till VM genom höstens playoff med de åtta bästa grupptvåorna. Så vi kanske till slut ändå får se dessa stornationer i fotboll spela VM i Ryssland nästa sommar.

Leder på målskillnad

Spanien leder gruppen före Italien tack vare bättre målskillnad. 21 gjorda mål och 3 insläppta mot Italiens 18 mål och 4 insläppta. Blir det oavgjort ikväll blir det en målskillnadsaffär som fäller avgörandet framöver. Det skulle ju faktiskt göra Spaniens och Italiens resterande matcher i gruppen grymt spännande. Då är de tvungna att i varje match ge allt alla 90 minuterna för att göra så många mål som möjligt. Kan bli en kul höst då!

Defensiva mästare

Italien är en mästare på att spela på resultat så jag skulle ärligt talat inte bli särskilt förvånad om det blir oavgjort idag. Spanien har förstås en fördel av att spela på hemmaplan men italienarna brukar kunna hantera svåra situationer på ett mästerligt sätt. Men att Italien skulle vinna i Spanien kanske är för mycket begärt. Precis som i förra matchen tror jag på en målsnål tillställning även i afton.

Speltips Spanien – Italien: Totalt under 2,5 mål i matchen till oddset 1.58 @ betsson!

Nya spelare hos betsson får en en underbart skön och saftig välkomstbonus. Spela för mer pengar än du sätter in!

Spelbolagens välkomstbonusar

Är du ännu inte kund hos något av dessa spelbolag så rekommenderar jag verkligen att du reggar ett konto hos dem idag. Varför? Jo för att du dels får spela för mycket mer pengar än du sätter in första gången när du tar del av deras välkomstbonusar. Detta gör att du samtidigt kan utvärdera vad du tycker om spelbolaget och hitta deras specifika fördelar och nackdelar jämfört med övriga spelbolag. Bilda dig helt enkelt en egen uppfattning om vilket spelbolag du tycker bäst om. För alla andra jämförelser av spelbolag du kan hitta på nätet är högst subjektiva de också skulle jag vilja säga, så även vår egen.

[table id=10 /]

Läs om hur du kan titta på direktsänd sport via live stream gratis!

Spela på dagens VM-kval matcher

Det finns flera intressanta matcher att titta och spela på denna lördag. Bland annat har vi skrivit ett speltips för det heta nordiska mötet mellan Finland – Island!

VM – Kval Europa

18:00 Albanien – Liechtenstein
18:00 Finland – Island
18:00 Georgien – Irland
18:00 Serbien – Moldavien
20:45 Israel – FYR Makedonien
20:45 Kroatien – Kosovo
20:45 Spanien – Italien
20:45 Ukraina – Turkiet
20:45 Wales – Österrike