Se Sverige Cypern U21 EM-kval gratis via live stream. Testa på 2 veckor gratis live streaming hos C More utan uppsägningstid och bidningstid. Streama Sverige – Cypern gratis hos C More här. Vi ger er analys och speltips inför EM-kvalmötet.

Sverige – Cypern U21 Live Streaming

Just nu erbjuder C More alla nya kunder möjligheten att prova på några av deras kanaler gratis i 2 veckor. Följande live streaming kanaler ingår i det gratispaket som du får när du registrerar dig. Mängder med kanaler att välja mellan och det här fungerar väldigt bra om du befinner dig på resande fot. Oavsett om du sitter i ett campingtält eller på playan utomlands så når du livestreamingtjänsten så länge som du har en fungerande uppkoppling.

Livestreama alla TV4-kanaler – TV4, TV4 Sport, TV4 Komedi, Sjuan, TV12, TV4 Fakta, TV4 Fakta XL, TV4 Film, TV4 Guld
Livestreama alla kanaler från SVT – SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen
Livestreama kanaler från C More – Film- och seriekanaler från C More, däribland SF-kanalen.

sverige cypern u21 live stream

Se Sverige Cypern live online

Som ni ser ingår TV12 bland de kanaler som man får prova på gratis. TV12 är den tv kanal som visar Sverige – Cypern i U21 EM-kvalet.

Vad innebär Live Stream?

Med live stream menas att du kan se Sveriges match på nätet online. Så länge som du har en fungerande internetuppkoppling så kan du registrera dig hos C More. När det väl är gjort kommer du kunna klicka på en länk som gör att du kan se Sverige – Cypern direkt i din dator, mobil eller surfplatta.

Så streamar du Sverige – Cypern

På följande olika sätt kan du Streama Sverige – Cypern i U21 EM-kvalet:

 • Dator
  Skapa ett konto på cmore.se, logga in och titta i din dator.
 • Surfplatta och mobil
  Skaffa vår C Mores: app i App Store eller Google Play och titta på C More när du vill.
 • Chromecast
  Med Chromecast streamar du C More från mobilen eller surfplattan till din TV.
 • Apple TV
  Streama C More via Airplay eller C More:s app till Apple TV (generation 4).
 • Samsung Smart-TV
  Ladda ner C Mores app i Samsung Smart Hub och se Sverige direkt i din Samsung Smart-TV.

Som du ser finns det ytterligare några alternativ förutom dator, mobil och surfplatta. Många använder bredbandet hemma för att se på Apple Tv, Chromecast eller Samsungs smart-tv. I de fallen passar C More och deras erbjudande om live streaming kanon. Högsta kvalitét på samtliga kanaler i utbudet.

Jag vill inte registrera mig hos C More!

Om du inte vill ta del utav C Mores gratiserbjudande i 2 veckor för kanalerna ovan så finns det en annan möjlighet. Du kan köpa matchen som en enkelbiljett utan att teckna ett abonnemang. Här köper du en enkel matchbiljett för 99 kronor i engångskostnad och ser Sverige U21 – Cypern U21. Observera att C Mores 2 veckor gratis är utan bindningstid och uppsägningstid. Så för oss är valet rätt så enkelt.

Speltips Sverige – Cypern

Sverige har på förhand fått en rätt så bra lottning när det gäller U21 och EM-kvalet. Men det är farligt att ta ut något i förskott och vissa årgångar smäller högre än andra när det gäller landslag. Helt plötsligt poppar det upp en nation som får till ett riktigt bra lagbygge som inte tidigare gjort sig kända i U21-sammanhang. Att Sverige vann U21 2015 var det nog inte många som hade räknat med. Just då hade man så klart flyt i många matcher. Dels i kvalet och dels i slutspelet. Men oavsett så fick man till ett riktigt lagbygge som försvarade sig bra och som var effektiva framåt. På förhand ser Turkiet, Belgien och Ungern ut att vara de svåraste lagen i Sveriges U21-kvalgrupp.

Sverige klara favoriter

Sveriges motståndare Cypern vann sin första match över Malta med 2-1. En match som vi inte ska dra allt för stora växlar ifrån men det är tekniska cyprioter som svenskarna ställs emot. Dock har de inte 11 spelare som gör Cypern till ett fantastiskt lagbygge. De har en och annan individ som kan mäta sig men totalt sett bör man inte ha en chans i det här mötet. Raka ettan på Svenskt vinst över Cypern ger endast 1.16 i odds och känns inte spelbart. Däremot har vi hittat ett annat okej odds som vi hittar spelvärde i. Vårt speltips handlar om att Sveriges U21-landslag redan leder i halvtid och även står som segrare när matchen är slut.

Vi tippar att Sverige leder i halvtid och vid fulltid till oddset 1.61 @bet365.

speltips sverige cypern u21

Det finns flera marknader som du kan spela på när det gäller Sveriges U21 möte med Cypern. bet365 erbjuder förutom vinnare 22 stycken extraspel där du ser några i bilden ovan.

Tabelläge EM-kval U21 2017/2018

Såhär ser Sveriges U21 em-kval grupp ut där några lag redan tjuvstartat. Maltas U21 lag har redan spelat 2 matcher och förlorat båda med 1-2. 10 omgångar ska spelas totalt där lagen möter varandra borta respektive hemma.

U21 tabelläge em-kval 2017/2018

Sveriges matchtrupp

På Tisdag är det alltså dags för Roland Nilssons första tävlingsmatch som förbundskapten för det svenska U21-landslaget. Till matchen mot Cypern har han tagit ut följande U21-landslagstrupp:

Målvakter:
Pontus Dahlberg
Oscar Linnér

Försvarare
Joel Andersson
Andreas Bengtsson
Franz Brorsson
Filip Dagerstål
Marcus Degerlund
Linus Wahlqvist

Mittfältare/forwards
Joel Asoro
Gustav Engvall
Alexander Isak
Anton Jönsson Saletros
Jordan Larsson
Simon Olsson
Erdal Rakip
Isak Ssewankambo
Carlos Strandberg
Mattias Svanberg

Det är hård konkurrens om anfallspositionerna och det ska bli spännande att se hur man ställer upp. Mest logiskt är att man ställer upp med 4-4-2 som herrlandslaget. Samma spelsystem gör att steget inte blir lika stort för de som får chansen i herrlandslaget senare i karriären. Några spelare som vi saknar och som längre inte får vara med är John Guidetti, Victor Nilsson Lindelöv och Ludwig Augustinsson. Vi får se om Roland Nilsson kan hitta några nya guldkorn som kommer visa upp sig i herrlandslaget i framtiden.

Sverige U21 – Cypern U21 matchstart

Det är många som undrar när Sverige U21 och Cypern U21 drabbar samman. Speldatum är tisdag 2017-09-05 och matchen har avspark redan 18.45. Har man inte möjligheten att se matchen på tv så fungerar live streamingen minst lika bra.

Sverige U21 – Cypern U21 har matchstart 18.45

Bor man i närheten av Falkenberg så kan ni uppleva U21-landslagets första landskamp i det här kvalet på plats.

Se matchen live på plats

Falkenberg är orten som du ska besöka om du vill se Sverige – Cypern i U21 på plats. Falkenberg har byggt en ny fin arena som logiskt döpts till namnet ”Falkenberg Arena”. I och med den nya arenan så har man fått chansen att stå som värd för den första U21 landskampen i detta EM-kval. Roland Nilsson har haft möjligheten att ta ut Sveriges bästa fotbollsspelare som är födda 1996 eller senare.

Sverige U21 – Cypern U21 Biljetter

Om du tänkt besöka Falkenberg så gäller följande om du ska köpa biljetter.

 • Priset per biljett är 160 kronor för vuxna.
 • Priset för barn/ungdom upp till 16 år är 100 kronor.
 • Barn under två år medföljer gratis och behöver ingen biljett.
 • Ledsagare till handikappad medföljer gratis (får egen biljett).

Här kan du läsa mer om EM-kval matchen och hur du går tillväga för att beställa föreningsbiljetter eller boka större mängder (10 – 25 biljetter).

Minns U21-resan till EM-guld

Nu hoppas vi på en flygande start i EM-kvalet för U21 så att vi kan börja drömma om det EM-guld vi fick uppleva för 2 år sen.

 

Själva anser vi att U21-landslaget är nästan lika roligt och spännande att följa som herrlandslaget. Det är här vi får se nya talanger växa fram i vårt avlånga land. Det här vi kan drömma om en ljus framtid för vårt herrlandslag i de stora turneringarna. U21 har även en tendens att spela matcher där vi får se en härlig energi och offervilja. Allt som oftast är det offensiva, kreativa spelare som gör att matcherna blir väldigt anfallsglada. Med andra ord sevärd fotboll där man får valuta för tiden framför tv:n.

Det som gjorde U21 grabbarna så starka för 2 år sen var att man dels hade skickliga spelare som individer men man fungerade otroligt bra som lag. Den frejdiga offensiven fanns där men också en struktur och tanke i organisationen kring försvarsspelet. Här ska dåvarande förbundskaptenen Håkan Ericsson ha en stor klapp på axeln för vad han åstadkom med vårt svenska U21-landslag.

Glöm nu inte att ni kan se Sverige – Cypern U21 gratis hos C More via live stream eller direkt på plats i Falkenberg!