bet365

Femte Premier League omgången ska idag fullbordas när Manchester United – Everton och Chelsea – Arsenal möts i söndagens högintressanta matcher.

Skadeläget inför Man United – Everton

Manchester United dras med långtidsskador på Zlatan Ibrahimovic och Marcos Rojo. Även Paul Pogba är borta från spel då han skadade sig i tisdagens möte med Basel i Champions League. För övrigt verkar Mourinho ha full trupp till sitt förfogande inför dagens hemmamöte med Everton.

Något värre är det för gästerna Everton som kommer till spel utan långtidsskadade spelarna Ross Barkley, Yannick Bolasie, Ramiro Mori och Seamus Coleman. Dessutom ser det ut som att man får klara sig utan James McCarthy som också han har varit skadad sedan i mitten av augusti.

Everton i poängbehov

Everton ska försöka bryta sin segerlösa svit på 3 matcher. Istället vill man säkert återupprepa den enda vinsten hittills som kom i öppningsmatchen mot Stoke. Men ärligt talat är man nog även nöjd med en pinne i idag på bortaplan mot tabelltvåan United. En poäng skulle innebära att man reser sig upp från sjuttonde platsen i tabellen och klättrar till femtonde. Romelu Lukaku blir här det största enskilda hotet för Everton som redan lyckats göra 4 mål och leder skytteligan i Manchester United. Men det blir givetvis tufft mot ett United som börjat säsongen riktigt bra och inte har förlorat på 6 matcher i rad. På egna hemmaplanen Old Trafford har Manchester United inte tappat poäng i ligaspelet sedan man spelade 1-1 mot Swansea den 30:e april i år.

United i bättre form men…

Vi tror med en viss tveksamhet att Manchester United klara biffen och vinner mot Everton till oddset 1.38. Everton kan dock i vissa matcher visa på enorm kämpaglöd vilket inte minst visat sig i tidigare matcher mot just United. De tre senaste mötena med varandra har slutat oavgjort varav två av de matcherna har spelats på Old Trafford. Vi säkrar upp något med ett odds som faktiskt ger mer. Istället kör vi vårt speltips på att det blir mål i båda halvlekarna oavsett vilket lag som gör målen. Oddset ligger här på 1.62 @ unibet vilket vi anser vara ”lättare” pengar i dagens Manchester United – Everton speltips.

Just nu får alla nya kunder 500 % bonus hos Unibet upp till 500 kr. Sätt in 100 kr och få 500 kr extra att tippa för.

[table id=unibet500 /]

Streama fotboll gratis!

Är du sugen på att se söndagens bästa ligafotboll live ska du definitivt läsa vårt inlägg om Live Stream Söndag 17 September 2017!