Ikväll är det en match i La Liga och det är mellan Espanyol – Celta Vigo som möter varandra. Dessa lag känner varandra väl och det brukar leda till målglada matcher. Dock har inledningen på årets La Liga inte varit speciellt kul för något av lagen. Espanyol har endast tagit 1 poäng på de 3 inledande matcherna och har dessutom 1-7 i målskillnad. Nu möter man Celta Vigo som vunnit 1 och förlorat 2 inledningsvis. Båda lagen brukar hamna på den övre halvan i tabellen men ska det ske den här säsongen så behöver man rycka upp sig och framförallt producera mer mål framåt.

Islossning?

Normalt sett brukar dessa lag bjuda på en hel del mål då man prioriterar offensiven framför defensiven. Så har det som sagt dock inte varit inledningsvis. Men när lagen möttes senast så slutade mötet 2-2 och lossnar målskyttet kan det bli islossning här. Vi tror inte att något av lagen kommer vara rädda om 1 poäng heller i det här mötet utan båda lär gå för 3 poäng om det står oavgjort. En annan sak är att det brukar vara högre tempo i kvällsmatcherna i Spanien då luften är lite svalare och behagligare att spela i. Espanyol – Celta Vigo har matchstart 21:00 och bara det kan göra att matchen öppnar upp sig och blir ”frejdigare” där det böljar fram och tillbaks.

Vårt speltips är att båda lagen gör mål till oddset 1.76 och lämnar in det hos spelbolaget Unibet. Spelbolaget erbjuder förutom matchvinnare hela 240 stycken olika spel på mötet mellan Espanyol – Celta Vigo.

odds Espanyol Celta vigo

Streama La Liga

Är du intresserad av att se La Liga men saknar tv kanalen? Ja då kan du se matchen via live streaming. Här kan du läsa mer om hur du kan se La Liga live stream men jag kan säga som så redan här att du kan se matchen på unibets hemsida i direktsändning. Att betta på La Liga matcher och samtidigt streama dem live gör det hela lite mer spännande. Att kunna vara med i matchen och betta på nästa mål kan ge en bra fördel i ditt spel innan de som ändrar liveoddsen märker vad som är på gång att ske. Är du snabb i tanken och har magkänslan på rätt ställe så kan du känna av vem som kommer få nästa hörna. Detta t.ex genom att det ena laget pressar på och då kan du betta på det lag som ska få nästa hörna. Vilket givetvis underlättar att du ser matchen när du ska lägga dit bet.