Fotbollsligorna i Europa kör vidare mitt i veckan. Titta på dagens matcher från La Liga, Serie A, Bundesliga och EFL Cup från England på bet365 och unibet via deras live streaming tjänster för sina kunder.

Så här säger bet365 om sitt sport-stream utbud (och samma regler gäller för unibet):

Behöver jag betala?

Live streaming kostar inget, men du måste ha pengar på ditt sportkonto eller ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna för att kunna se streamat material från bet365.

Dagens fotboll live stream 20/9

Vi på Svenskt Spel har valt ut en match i varje liga som vi har funnit mest intressant utifrån våra egen syn på spänningsnivå. Alla matcher som radas upp nedan kan streamas live hos de två spelbolagen som vi nämnt ovan.

ENGLAND: EFL Cup

Cupen kallas också för Carabao Cup eller Engelska Ligacupen. Egentligen skulle jag vilja streama alla dagens fyra matcher och det finns ju heller inget som hindrar mig från att göra det. Man kan ju faktiskt enkelt växla över till de olika matcherna när man väl är inloggad hos ett spelbolag. Men nu när vi sjlva tvingade oss att enas om att välja ut en match fick det bli den mellan West Brom och Manchester City då det är två Premier League lag som möts. Dessutom ska det bli intressant att se om City vågar vila några nyckelspelare i spel på bortaplan mot ett sådant här kvalificerat motstånd. Vi tror inte det. Högsta fart från avspark med bästa startelvorna som går att uppbringa är det nog som gäller.

20:45 Arsenal – Doncaster
20:45 Chelsea – Nottingham
21:00 Manchester United – Burton
21:00 West Brom – Manchester City

LÄS MER OM LIVE STREAM HÄR >>>

ITALIEN: Serie A

Full Serie A omgång och flera intressanta matcher att ta del av. Vi föll slutligen för mötet Lazio – Napoli som är det enda riktiga toppmötet idag. Ligafyran mot ligatvåan blir en härlig kamp att se fram emot. Tyvärr spelas matchen samma tid som de flesta andra matcher idag så det blir att växla lite mellan matcherna för att sedan kolla på dem som verkar vara mest fart i.

18:00 Benevento – AS Roma
20:45 AC Milan – Spal
20:45 Atalanta – Crotone
20:45 Cagliari – Sassuolo
20:45 Genoa – Chievo
20:45 Juventus – Fiorentina
20:45 Lazio – Napoli
20:45 Udinese – Torino
20:45 Verona – Sampdoria

LÄS MER OM SERIE A LIVE STREAM HÄR >>>

SPANIEN: LaLiga

Vi valde här mellan att titta på Real Madrid mot Betis eller mötet i Bilbao mellan Athletic och Atletico. Valet föll på den sistnämnda. Lagen ligger placerade precis efter varandra i La Liga tabellen på sjunde respektive sjätte plats. Det är också en haltande tabell så 3 nya poäng för något av lagen kan innebära ett fint lyft uppåt in bland de absoluta topplagen.

20:00 Athletic Bilbao – Atletico Madrid
20:00 Leganes – Girona
21:00 Dep. La Coruna – Alaves
22:00 Real Madrid – Betis
22:00 Sevilla – Las Palmas

LÄS MER OM LA LIGA LIVE STREAM HÄR >>>

TYSKLAND: Bundesliga

Dortmund kan i händelse av vinst ikväll mot Hamburger SV gå upp i Bundesliga ledning. Men det blir ingen lätt uppgift på bortaplan mot liganian.

18:30 FC Köln – Eintracht Frankfurt
20:30 Freiburg – Hannover
20:30 Hamburger SV – Dortmund
20:30 Hertha Berlin – Leverkusen
20:30 Mainz – Hoffenheim

LÄS MER OM BUNDESLIGA LIVE STREAM HÄR >>>