Många bra matcher i dagens Premier League att följa. Flera topplag har svåra bortamatcher och vi väljer att avstå från spel på Chelsea, Manchester United och Liverpool. Precis som vi skrivit i vårt stryktipsförslag för vecka 38 så känns det som att något av topplagen kommer tappa poäng här. Lättaste matchen på papperet av topplagen har Manchester City som möter Crystal Palace hemma på Etihad Stadium.

Målspel på Manchester City

Manchester City har fått en bra start på säsongen och toppar tabellen tillsammans med Manchester United där båda lagen står på 13 poäng efter 5 spelade omgångar. Laget har snittat minst 3 mål framåt per match och har totalt 16-2 i målskillnad. Nu kommer jumbon Crystal Palace på besök som fått en katastrofdålig start på säsongen. Palace har 5 förluster och 0-8 i målskillnad. Laget har alltså inte gjort ett enda mål framåt på de 5 inledande matcherna och nu väntar alltså serieledaren borta. Oddset på en rak etta i mötet är alldeles för lågt men vi har hittat en annan bra rek med bra värde i. Att laget vinner matchen och dessutom inte släpper in något mål. Visst målchanser kan uppstå i alla matcher men om Palace inte hittat rätt hittills så lär det bli tufft att göra det borta mot City också.

Vi rekar att Manchester City vinner över Palace utan att släppa in mål till oddset 1.74 @Unibet

unibet 500 bonus

Manchester City – Crystal Palace har matchstart 16:00 och finns med på Stryktipset.

Oddset 1.74 på hemmaseger utan insläppt mål för City känns riktigt bra på förhand. Att City vinner matchen känns rätt väntat. Inte ens om det blir en utvisning för hemmalaget så tror vi att man misslyckas med att ta 3 poäng. Är man intresserad av att spela på matchen så erbjuder Unibet 290 olika matchspel förutom vinnare. Övriga spelbolag som vi kan rekommendera när det gäller odds och betting är något av följande:

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus

Lycka till med era spel där ute!