Idag klockan 15.00 möter Inter – Genom och du kan se matchen direkt live hos spelbolaget Unibet. Inter Genoa Live stream finns llgänglig från 15.00 på spelbolagets hemsida. Du behöver inte betala för att se Inter – Genoa men du behöver ha pengar på ditt spelkonto för att få tillgång till den.

Speltips

Vad tror vi om matchen? Inte svårt att lista ut att det lutar åt hemmaseger. Inter har fått sin bästa start på länge i ligan och har 4 vinster och 1 oavgjord på de inledande 5 omgångarna. Genoa har ännu inte vunnit då man skarpat i hop 2 poäng. 2 oavgjorda och 3 förluster var nog inte vad man hade hoppats på när säsongen drog igång. Nu ska man till Giuseppe Meazza stadion och inte mycket tyder på att det kommer bli några poäng idag heller. Mauro Icardi har gjort 6 mål hittills för Inter och honom måste Genoa få stopp på till att börja med. Vi tror att det här kommer sluta med hemmaseger och att man vinner med minst 2 mål.

VI rekar att Inter vinner med minst 2 mål hemma mot Genoa till oddset 1.71 @Unibet

unibet bonus

Är du intresserad av Serie A och se matcher live men saknar tv-kanalerna? I så fall kan du läsa mer här om Serie-A och Live Stream.