Fjärde SHL omgången ska ta sin början idag 26/9 med matcherna LHC – Luleå och HV71 – Karlskrona. Nedsläpp kl. 19:00 i båda matcherna och du ser dem via SHL Live Stream!

Mer intressant att titta på idag!

Eskilstuna Smederna – Elit Vetlanda Speedway Final 1:2 Elitserien 2017

Spartak Moskva – Liverpool Champions League

Dortmund – Real Madrid Champions League

Speltips LHC – Luleå

Sjua på 5 poäng respektive nia på 4 är tabellplaceringen för dagens kombattanter med endast en poängs försprång till LHC’s favör. Serieledarna Färjestad har efter de tre inledande SHL omgångarna lyckats kriga till sig 8 poäng.

Hemmarevansch för LHC?

Det är säsongens andra hemmamatch för LHC som tar emot Luleå HF i Saab Arena i Linköping. Första hemmamötet slutade med en något snöplig 4-5 örlust i förlängningen mot Växjö. Allt såg lovande ut när den tredje perioden skulle ta vid. Då stod det 4-2 till LHC och man hade kopplat greppet om de 3 poängen. Men under en explosiv inledning av den tredje perioden åt smålänningarna ikapp försprånget efter två snabba mål. Och i den avgörande förlängningen tog det bara 22 sekunder förrän det rasslade till i nätmaskorna bakom den rutinerade LHC-målvakten Jonas Gustavsson.

Luleå ställs på prov

Luleå har gjort en bortamatch så här långt och den vill de nog glömma. Inte för själva spelet då, men Örebro vann med 2-0 trots stort övertag spelmässigt av Luleå. Skottstatistiken landade på 18-33 och antalet tekningar vann man solklart också. Att inte lyckas göra ett enda mål i bortamatchen vill nog Luleå inte vara med om ännu en gång så här på raken. Dock ska ett stort beröm ges till Örebros defensiv och framförallt målvakten Eero Kilpelainen som stod för 33 räddningar av lika många möjliga. Däremot har Luleå haft det tufft i de inledande matcherna mot tveksamt motstånd vilket gör mig tveksam när de nu får möta på tuffa LHC på bortais.

Hemmaseger spelas

Jag tror på LHC idag då de har sett starkare ut än Luleå i de tre första matcherna och visst spelar hemmaisen roll också. Seger för LHC ikväll mot Luleå ger 1,80 gånger pengarna tillbaka hos betfair.

[table id=19 /]

Sugen på Pizza?

I så fall ska du definitivt öppna konto hos ComeOn. Sätter du in 100 kr får du för det första 400 kr i bonus av ComeOn och sammanlagt då 500 kr att spela på odds för! dessutom har de just nu lanserat en kampanj där du kan beställa en pizza helt gratis (naturligtvis i ditt närområde)!