Streama och spela på finsk hockey live när den är som bäst! Idag onsdag 4/10 spelar de båda finska ishockeylagen KalPa och Tappara varsin match i CHL (Champions Hockey League). Matchstart är klockan 18:00. KalPa möter norska Stavanger och Tappara tar sig an HC 05 Banska Bystrica från Slovakien. Läs mer om CHL TV Live Stream här!

Matcherna i Champions Hockey League (CHL) kan ses fritt av alla som är medlem hos NordicBet och har minst en krona insatt på spelkontot. NordicBet är ett spelbolag med massor av ständigt framtagna generösa kampanjer!

Tappara – Banska Bystrica Oddstips

Tappara är en hockeyklubb hemmahörandes i staden Tammerfors (Tampere) i Finland. Idag gästas dem av slovakiska Banska Bystrica i den näst sista gruppspelsomgången i Champions Hockey League 2017/2018. Sista omgången matcher spelas nästa vecka. Men redan nu kan Tappara fira vidare avancemang till CHL slutspelet. Finnarna ligger inför kvällens hockeymatch 6 poäng före både tvåan Salzburg och trean Grizzly Wolfsburg och med en match mindre spelad än dessa lag. I och med att Grizzly Wolfsburg (Tyskland) förlorade på hemmais igår mot och österrikiska Salzburg med 4-5 så stannade tyskarna kvar på 6 poäng. De hade ju behövt en seger och 3 nya färska poäng för att vara med i kampen om förstaplatsen. Istället blir det en oerhört spännande gruppspelsavslutning nästa vecka för vem av Wolfsburg och Salzburg som kniper den andra platsen i gruppen. Det är så att gruppettorna och grupptvåorna når CHL slutspel.

Får skapa egen spänning

I egentligen mening är inte kvällens match mellan Tappara – Banska Bystrica av något större spänningsvärde. Utom för slovakerna då som just i detta nu har 3 poäng och några plusmål upp till andraplatsen med en match mindre spelad. Istället får spel på live odds stå för spänningshöjaren i mitt fall under tiden jag tittar på matchen.

Men gott underhållningsvärde!

Däremot är jag ganska övertygad om att det blir en fartfylld och underhållande match trots lite avsaknad av spänningsmomentet. För inte vill väl finnarna förlora på egen hemmais inför alla sina fans? Nej, Tappara kommer ge järnet och säkerligen bjuda på god underhållning som sig bör när de regerande finska mästarna ställer skridskorna på isen. Bystrica har ju också något att kämpa för och kommer göra allt för att bjuda upp till kamp. Tyvärr för gästernas del kommer det inte räcka till idag mot de starka finska lejonen.

Finsk hockey tips

Mitt tips på finsk hockey idag: Tappara vinner matchen trots att jag spelar på handikappoddset -2,5, vilket innebär att de börjar matchen i underläge. Vinner Tappara med minst 3 mål över Banka Bystrica ikväll ger det mig 1,96 gånger pengarna tillbaka. Spelat hos NordicBet.

[table id=16 /]

Glöm inte bort nu att du kan titta på Champions Hockey League Live Stream gratis!