Dagens hockey trippel denna lördag 7 oktober spelas på Färjestad – Brynäs, Mora – HV 71 och Skellefteå – Malmö. Dryga 14 gånger pengarna cashar vi in om trippeln går in, och det gör den!

Vi berättar också om hur du kan streama SHL live här!

Dagens SHL Hockey Trippel 7/10Färjestad – Brynäs (1)

Färjestad har börjat SHL säsongen bra även om det blev förlust i sudden senast borta mot Malmö. Innan det poängtappet hade Karlstadlaget radat upp fyra klara vinster på raken. Dagens motståndare och tillika bortalag Brynäs började säsongen uselt med fyra raka förluster men har i de två senaste matcherna spottat upp sig något. Dock är de vinsterna mot Örebro 1-2 och Karlskrona 3-1 inte några rejäla skalper som en vinst mot ett topplag skulle vara. Nu har man chansen att inbringa en fin skalp om man besegrar tabelltvåan Färjestad. Men tyvärr alla Brynäs fans, jag tror inte det kommer ske. Färjestad kommer ge sin hemmapublik ytterligare en vinst och visa att man fortsatt vägrar förlora på isen i Löfbergs Arena. Matchen slutar med seger för Färjestad.

Mora – HV 71 (2)

Smidjegrav Arena i Mora gästas av regerande svenska hockeymästarna HV71. Jönköpingslaget har sin vana trogen fortsatt att visa upp fin hockey, tills förra SHL-omgången. Då åkte man på pumpen rejält på bortaisen i Skellefteå. Hela 6-2 slutade en match som faktiskt HV71 tog en tidig ledning i. Sex olika spelare målade för Skellefteå som gladde de flesta i den knappa 6 000 åskådare stora hemmapubliken. Men en förlust brukar vara rejäl tändvätska för HV71 som mycket sällan förlorar två matcher i rad. Nästjumbon Mora bör inte heller utgöra det stora hot och kraft som krävs för att stoppa HV ännu en gång. Det blir här bortaseger för HV71.

Skellefteå – Malmö (X)

Kanske dagens lurigaste match i en första anblick väntar i matchen Skellefteå mot Malmö. Jämna så det förslår då de följs åt i SHL-tabellen. Malmö ligger steget före på en femte plats och en poäng före sexan Skellefteå samt med en match tillgodo. Men eftersom Malmö agerar bortalag och hittills förlorat båda sina tidigare bortamatcher i sudden så känns det här upplagt som en sudden-repris ytterligare en gång. är övertygad om att det kommer bli en oerhört jämn match och chansen är god för ett kryss vid full tid. Vem som sedan avgör matchen i sudden vågar jag inte gissa på vilket jag inte heller bryr mig om när endast odds-trippeln är i mitt fokus denna lördagseftermiddag. Oavgjort jag sa, oavgjort det blir!

Trippeloddset

Med spel på denna trippel blir det mycket trevliga vinstpengar att kamma hem när domarna blåst av för full tid i de tre matcherna. Just i detta nu är denna trippel värd drygt 15 gånger pengarna med 15,35 i odds (oddsen ändras hela tiden). Jag satsade en hundring och får tillbaka exakt 1 535,62 kr vid vinst. En nätt liten förtjänst, eller hur!

Spelet är inlämnat hos Betway som är en stor favorit bland spelbolag i mitt tycke. Spelstopp är kl. 15:15.

Unna dig en gratis pizza direkt hem till dörren, det är du värd!

Kolla in vårt speltips på Sverige – Luxemburg!