I kvällens Champions League möter Manchester City – Napoli. Det är två lag i kanonform som drabbar samman på Etihad Stadium. Tänkte först att Manchester City har varit i sådan bra form sista tiden och öst in mål att vi tänkte spela på Manchesterlaget att vinna med minst 2 mål. Men sen när man börja fundera och fördjupa sig lite så känns det plötsligt inte alls bra. Italienska lag är experter på att spela målsnålt. Dessutom har Napoli fantastisk form och fantastiska spelare. Även om Tottenham möter Real Madrid borta så kommer jag vända blickarna mot det här mötet. På förhand ser det ut att kunna bli en fantastisk match med mängder av offensiv kvalitet på planen.

Speltips på matchen

unibet bonusI senaste matchen hade City med Silva, Fernadinho, De Bryune, Sane, Jesus och Sterling i offensiven. Utöver dem så fanns Aguero, Gundogan och Bernardo Silva att slänga in från bänken. 7 gjorda mål framåt i den matchen. Man märkte också matchen innan när City tryckte på borta mot Chelsea att Londonlaget inte kunde stå emot offensiven heller.
Napoli slog Roma borta med 0-1 senast och hade då Hamsik, Jorginho, Allan, Insigne, Mertens och Callejon med på planen. Framförallt trion där framme med Insigne, Mertens och Callejon skapar oreda för de flesta försvar. De borde kunna hitta målchanser mot City också.

Båda lagen har 6 raka segrar och på de 5 senaste matcherna har City gjort 17 mål framåt medans Napoli mäktat med 14. Fantastik offensiv med andra ord och det leder oss in på matchens speltips där vi tror att båda lagen ”garanterat” 😉 kommer göra mål.

Båda lagen gör mål mellan Manchester City och Napoli rekas till 1.41 gånger pengarna @Unibet

Här är ett klipp inför dagens möte i Champions League. Napoli har aldrig förlorat mot City tidigare. Kommer de göra det ikväll?

Visste du att du kan spela gratis hos Unibet

och tävla om 1.000.000 Kronor?

Ja du hörde rätt. Just nu kör Unibet en tävling för sina befintliga kunder. Varje Tisdag och Onsdag så har du möjlighet att tippa gratis. 3 matcher på tisdagen och 3 matcher på Onsdagen på Champions League. Den som lyckas sätta rätt resultat i alla 6 matcherna vinner 1 miljon kronor!

Läs mer om hur du spelar gratis hos Unibet här.

Troliga startelvor

Vi tror inte att City gör några ändringar i sin startelva sen senaste matchen mot Stoke. Samma manskap får nytt förtroende. Napoli har öppnat starkt i ligan och kanske att man kommer fokusera mer på den vartefter säsongen lider men just nu borde det vara fokus på att mönstra starkast möjliga manskap. Det som kan tala emot är att man har Inter i nästa omgång i Serie-A och att man eventuellt skulle rotera här. Såhär skulle troliga startelvor se ut.

Startelva City: Ederson, Delph, Otamendi, Stones, Walker, Silva, Fernadinho, De Bruyne, Sane, Jesus, Sterling

Startelva Napoli: Reina, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Hamsik, Jorginho, Allan, Callejon, Mertens , Insigne

Tror ni Napoli har en chans att ta poäng av City på Etihad? Hur slutar matchen?