Tisdag 17 oktober 2017 betyder stor matchdag i Champions League fotbollen. Real Madrid – Tottenham blir en av de hetare fotbollsmatcherna denna kväll då båda lagen står på lika många poäng (6p) i Champions League Grupp H och har exakt samma målskillnad 6:1. De två andra lagen i gruppen Dortmund och APOEL är distanserade för tillfället och har kammat hem 0 poäng var efter de två omgångarna som spelats hittills, Både Real Madrid och Tottenham ser förstås helst att framförallt inte Dortmund närmar sig bakifrån alltför mycket eftersom de anses vara det största hotet till vidare avancemang. Förutsättningarna i gruppen är att de två bästa lagen kvalificerar sig för vidare spel, trean får spela Europa League och fyran är borta.

Det är gratis att tippa på Champions League och alla som är med har chansen att vinna 1 miljon kronor! Den som tippar sex matchresultat rätt vinner miljonen!

Vi tippar Real Madrid – Tottenham

Harry Kane i Tottenham får vi säga verkligen har varit i sitt esse i Champions League spelet så här långt. Fem fullträffar har det blivit från hans sida och då får man tänka att det bara har spelats två matcher totalt, en var mot Dortmund och APOEL. Det är nästan hela Tottenhams målskörd på sex strutar i gruppspelet. Kane är i stort sett lika het i Premier League också och har där burit fram Tottenham till en tredje plats efter Manchesterlagen City och United.

Real Madrid har ångat på som vanligt i Champions League, regerande mästare som man är. I La Liga har starten varit något trögare än förväntat men man ligger ändock trea efter Valencia och ledande FC Barcelona. En av anledningarna till den tröga starten är att Cristiano Ronaldo inledde säsongen med att vara avstängd i de fyra första ligamatcherna och sedan endast mäktat med ett enda mål på de efterföljande fyra La Liga matcherna. Men det kan vara så att han har hittat målformen lagom till matchen mot Tottenham i helgen för bara tre dagar sedan avgjorde han bortamatchen mot Getafe. Målet kom till i 85:e matchminuten och innebar 1-2 som också blev slutresultatet.

Mitt speltips, och även mitt bidrag till Unibets gratis CL-tips där jag kan vinna 1 000 000 kr, är att matchen slutar 2-1. Oddset för korrekt resultat 2-1 hos unibet är 8,00

Tippa CL Gratis + Få 500% Bonus

Det finns flera anledningar till att spela odds hos unibet just nu:

  1. Som ny kund får du 500% bonus på din första insättning, sätt in 100 kr och få 500 kr och totalt 600 kr att spela för.
  2. Tippa Gratis på rätt resultat i Champions League med chans på miljonen!
Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus