Vilket härligt toppmöte lördagen kommer avslutas med denna fotbollsdag. Serie A ettan Napoli mot tvåan Inter avgör vem av dem som tar ledningsposition i tabellen.

Läs här om hur du kan streama Serie A matchen live helt gratis!

Napoli – Inter 21/10

Åtta Serie A omgångar har avverkats för säsongen 2017/2018 och det ser ut som att de senaste sex årens italienska ligamästare kan få abdikera? Det är förstås många matchomgångar kvar att spela men en tydligare tendens till tronskifte har vi nog aldrig skådat tidigare de senaste åren. Juventus är visserligen med där uppe i toppen av Serie A-tabellen men man ligger trea fem poäng bakom ledande Napoli. Och Juventus, som tidigare ansetts vara oslagbara på sin egen hemmaplan Allianz Stadium i Turin, förlorade med 1-2 mot Lazio i förra omgången.

Napoli har varit outstanding i ligan hittills den här säsongen och kammat hem åtta vinster på lika många matcher. Också målskillnaden är klart bästa av alla där 26 strutar har letat sig in motståndarnas nätmaskor och bara 5 i eget mål. Ikväll möter man Inter, det enda laget förutom Napoli, som fortfarande är obesegrade. Enda poängtappet för Inter kom mot Bologna den 19 september.

Båda lagen är i form och till synes väldigt svårslagna för tillfället även om Napoli förlorade med 2-1 borta mot Manchester City i Champions League tidigare i veckan. Jag tror på en målsnål tillställning med med mycket kämpa då det gäller så mycket. Tänkte först spela på att det blir totalt under 2,5 mål i matchen till oddset 2,65 men fegade ur så mitt spel, och tillika speltips, föll på totalt under 3,5 mål i matchen till oddset 1,64 istället.

Spelet är inlämnat hos Unibet som har bästa oddset bland alla spelbolagen på detta spel för denna match i skrivande stund.

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus

För dig som vill ägna några sköna timmar på bästa fotbollsunderhållningen ska definitivt läsa om vårt inlägg: Fotboll Stream 20/10, 21/10, 22/10.