Nu vänder matchserien i Champions League gruppspel och det är dags för Manchester United att ta emot Benfica. Förra mötet dem emellan slutade med bortaseger för United 0-1. Det ska väl inte bli något annat än seger idag också va? Matchen börjar kl. 20:45!

Full pott

Manchester United har full poängpott i gruppspelet efter tre raka vinstmatcher och har bara släppt in totalt ett mål samtidigt som man gjort 8 pytts framåt. Basel jagar närmast bakifrån med 3 poäng och fyra mål sämre i skillnad. Men eftersom det är två av de fyra lagen i gruppen som tar sig vidare till slutspelsmatcherna så borde det vara lugnt för Uniteds del. För trean CSKA Moskva står just nu på 3 poäng och med en betydligt sämre målskillnad i jämförelse. Benfica har fortfarande chansen att nå någon av de två slutspelsplatserna även om det ser mörkt ut då de för tillfället är hjälplöst sist med idel förluster.

Bra form hos båda

En koll på formen visar att Manchester United återigen är uppe på hösta formnivå efter segern mot Tottenham med 1-0 även om det satt ganska hårt inne. Matchen var långa stunder en rejäl kamp med mycket kriga, särskilt på mittfältet. Benfica har också dem bort bra ifrån sig efter senast man mötte Man United i Champions League. Två segrar på lika många matcher i den portugisiska ligan har det blivit.

Men här blir det återigen stopp för Benficas vinstrad. Jag är övertygad om att Manchester United återupprepar vinstbedriften mot Benfica. Tror dessutom starkt på att det också blir en seger med fler måls marginal än föregående mötet.

Speltipset

Speltips Manchester United – Benfica: Hemmalaget vinner trots att vi kör ett handikappspel på dem med -1. Oddset är höga 2,00 just nu hos Betway vilket är överlägset bäst odds bland de fyrtal spelbolag vi tittat på.

Betway erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Betway erbjuder nya medlemmar som öppnar ett spelkonto en fin välkomstbonus på 1000 kr till dig!

Läs också vårt speltips Roma – Chelsea!