Futsal: Sverige - Ungern LandskampSverige – Ungern möts i Futsal idag lördag 11 november (11/11) och i morgon 12 november (12/11). Se landskamperna i direktsändning via tv/live stream. Idag spelas matchen i Himmelstalundshallen i Norrköping och i morgon söndag spelar man återigen mot Ungern men då i Eskilstuna.

Har du inte sett vårt landslag spela futsal ännu så bör du ta chansen nu när det är landskampsdags mot Ungern. Futsal är ju ändå tillsammans med E-Sport och Padeltennis världens snabbaste växande sporter.

Se Futsal Live via stream!

c more sportSverige är rankade 68 i världen just nu (enligt världsrankingen) och har långt kvar till toppen. Men det är först nu som sporten börjar ta fart på allvar här. Det var inte förrän 2005 som Sveriges herrlandslag i Futsal spelade sin allra fösta landskamp någonsin. Så då förstår ni att utvecklingen inte har så många år på nacken i Sverige. Största framgången hittills är ett Guld från Nordic Cup 2013. Dagens, och även morgondagens) motståndare Ungern rankas som 32 i världen. Njut nu av fartfylld och fantastiskt teknisk fotboll på högsta nivå!

Se helgens båda landskamper i Futsal mellan Sverige och Ungern!

Sverige – Ungern lördag 11 november (i Norrköping) kl. 13:55 – Se landskampen på C More här!

Sverige – Ungern söndag 12 november (i Eskilstuna) kl. 16:40 – Se landskampen på C More här!

Odds och betting på Sveriges matcher

Det finns bara ett spelbolag som erbjuder betting och odds på Sveriges båda landskamper i Futsal under helgen, och det är bet365!

Oddsutbudet är visserligen inte stort på matcherna men det hindrar oss inte från att spela på dem. Vi börjar med ett speltips på lördagens match och inväntar sedan resultatet innan vi ger oss på ytterligare ett speltips inför morgondagens andra landskamp.

Speltips Sverige – Ungern 11/11

Vårt speltips för dagen blir att resultatet i antalet mål totalt sett i dagens match hamnar under 6,5 mål.

Futsal odds Sverige - Ungern

Futsal odds Sverige – Ungern hos bet365, KLICKA PÅ BILDEN! så kommer du till bet365.

Vill du läsa mer om vad som skrivits om svenska Futsallandslaget så hittar du massor av intressant information på svenskfotboll.se.