Det är otroligt jämnt i Premier League tabellen. Idag spelas en match och det är Watford – West Ham som du dessutom kan se gratis hos Viasat. Det skiljer 9 placeringar lagen emellan men skulle West Ham vinna så är det bara 3 poäng upp till Watford som för tillfället ligger på en 9:onde plats. Watford har sett stabilare ut inledningsvis och får ses som favoriter i det här mötet.

De flesta vet vid det här laget att Slaven Bilic sparkats och att David Moyes tagit över. Som alltid när ett tränarbyte görs så brukar lagen höja sig, i alla fall tillfälligt. Det här är ett perfekt läger för David Moyes att få en bra start i sin nya klubb. Moyes gjorde under många år succé i Everton. Därefter har hans tränarkarriär gått lite i stå. Han tog han över självaste Manchester United men det gick inget vidare och sparkades kort därefter. Sedan har han haft korta sejourer i Real Sociedad och Sunderland innan han nu tagit över West Ham. Det återstår att se ifall han lyckas vända skugtan.

Speltips

Väldigt svårt att säga hur det här mötet kommer sluta. Watford får helt klart ses som favoriter. West Ham som har ett bra lag på papperet tror vi kommer prioritera defensiven i första hand. Laget har släppt in en hel del mål hittills och det här tror vi Moyes vill åtgärda direkt. Det känns ändå som att Watford kommer hitta rätt nån gång under matchen och likaså West Ham. Det brukar bli målglada tillställningar när lagen möts och därför kommer vi reka att båda lagen gör mål i den här matchen.

Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos bet365

Tidigare möten Watford – West Ham

När lagen mötts tidigare så har båda lagen gjort mål i 4 av de 5 senaste mötena.

senaste möten watford - west ham

Watford – West Ham startar 16.00 idag och är den enda matchen som spelas i Premier League under Söndagen.