Manchester City går som tåget i både Premier League och Champions League. Ikväll tar man emot Feyenoord hemma på Etihad Stadium. Läs vårt speltips inför matchen.

Förutsättningar

Manchester City toppar grupp F på 12 poäng. 4 raka segrar har det blivit och det är helt klart att man kommer gå vidare från gruppen. Däremot har tvåan Shakhtar Donetsk 9 poäng vilket innebär att de har en teoretisk chans att sluta som gruppsegrare. Alltså har man fortfarande chansen att få en bättre lottning till åttondelsfinalerna. Manchester City känns så pass starka att man ska kunna besegra Feyenoord oavsett vilket lag man ställer på banan ikväll.

grupp f cl

Feyenoord har i snitt släppt in 3 mål per match på de 4 inledande omgångarna. Magkänslan säger att vi kan få se en rejäl överkörning ikväll. Om vi kollar vilka spelare som satt på bänken borta mot Leicester i ligan senast så är det följande: Bravo, Agúero, Bernardo Silva, Toure, Mangala, Gundogan och Danilo. Med andra ord är det inga dussinlirare. Skulle Guardiola få för sig att byta ut några från startelvan senast så kommer det knappt märkas på Citys spel.

Speltips

Ikväll kommer vi köra ett handicapspel på att Manchester City vinner över Feyenoord med minst 3 mål. Det kan tyckas mycket i en Champions League match men med tanke på den form City har just nu så känns det inte otroligt. Handicapspelet innebär att matchen startar 0-2 till Feyenords fördel men att Manchester City till slut ändå vinner.

Vi rekar Manchester City vinna med minst 3 mål till oddset 2.02 @unibet

PS! Kolla även in speltipset för Sevilla – Liverpool ikväll!

Tippa gratis på Champions League

Visste du att Unibet anordnar en tävling varje vecka som det är Champions League. I potten ligger 1 miljon kronor där 250.000 kronor är garanterade att betalas ut i vinstpengar. Tävlingen är enkel men svår. Hur går det ihop? Jo det är väldigt enkelt att tippa 3 matcher på Tisdagen och 3 matcher på Onsdagen men det svåra ligger i att också tippa rätt resultat. Läs mer här om hur du tippar gratis på Champions League.

tippa champions league