När Chelsea och Qarabag möttes på Stamford Bridge tidigare i höstas så slutade det mötet 6-0 till Londonlaget. Tuffare match att vänta nu när lagen möts i Baku, Azerbajdzjan.

Ska ej underskattas

Qarabag har lyft sig sen Premiären i Champions League där man förlorade med 6-0 mot Chelsea. Man har lyckats ”kryssa” i två möten med Atletico Madrid vilket säger en del om Qarabags kapacitet. Tar vi bort 6-0 matchen ur statistiken så har man 2-3 i målskillnad på de 3 senaste matcherna i grupp C. Efter det första mötet med Chelsea så har man fokuserat på att tighta till defensiven bakåt vilket man lyckats med. Man arbetar oerhört hårt och laget har varit svåra att göra mål på. Därför ska Qarabag absolut inte underskattas och man kan mycket väl ställa till med problem ikväll mot Contes Chelsea.

Grupp C champions League

Speltipset

Med tanke på hur Qarabag ställer upp och agerar defensivt så tror vi inte på någon målfest ikväll. Oddset på bortaseger är 1.30 och det känns alldeles för lågt för att man ska våga spela det. Däremot är Chelsea ett bra bortalag överlag. Förmodligen kommer man tillslut vinna den här matchen men vi tror inte att det blir mer än med något måls marginal. 0-1, 1-1 eller 1-2 känns rätt så troligt. Det leder oss in på ett underspel till ett fint odds. Vi tror oddset är så pass högt med tanke på vad det första mötet slutade. Det är helt andra förutsättningar nu och därför tippar vi ett underspel.

Vårt speltips: Qarabag – Chelsea under 2.5 mål rekas till oddset 2.04

qarabag chelsea odds

Tippa gratis på CL hos Unibet

Unibet kör en fantastisk kampanj där du får tippa gratis på Champions League med chansen att vinna riktiga pengar. 250.000 kronor är garanterat i prispotten och det finns en liten chans att vinna 1 miljon kronor. Vårt artikel beskriver hur du deltar i kampanjen och vad du behöver göra för att ha chans på vinstpengarna.