Premier League omgång 14 påbörjas tisdag 28 november (28/11). Fyra matcher ska spelas och vi tar oss an Watford – Manchester United.

Tisdagens Premier League 28/11:

20:45 Brighton – Crystal Palace
20:45 Leicester – Tottenham
21:00 Watford – Manchester United
21:00 West Brom – Newcastle United

Watford – Manchester United

Att spela mot Watford på bortaplan blir en nöt att knäcka för Manchester United. Ligaåttan Watford har återigen hittat formen med två raka segrar mot West Ham 2-0 och Newcastle 0-3. Innan dess hade man tre raka förluster. Nu är det faktiskt inte så fasligt många poäng upp till först och främst femteplatsen vilken innebär Europa League spel nästa höst. Tottenham har just nu den platsen i besittning på 24 poäng bara 3 före jagande Watford. Upp till Manchester United på andra plats är det ännu ett litet stycke. 8 poäng upp där, men i händelse av seger hemma på arenan Vicarage Road så skiljer det bara 5 poäng.

Skulle United förlora innebär det en riktigt tajt kamp mellan sju av de åtta topplagen. Manchester City kan inte räknas med i den kampen då de har ett kraftigt övertag på de övriga i och med att det skiljer så många poäng som 8 ner till tvåan United. Och ytterligare 3 poäng ner till trean Chelsea. Manchester City håller därmed på att göra en liknande säsong som Chelsea gjorde i fjol då de drog iväg tidigt uppe i toppen. Den säsongen orkade ingen av de konkurrerande lagen ta upp kampen om ligatiteln.

Skador kan påverka utgången

När det gäller skadade spelare i respektive lag så har Watford det tuffast för tillfället. Hela sex spelare i truppen är definitivt borta från spel mot Manchester United. Och dessa spelare har nu varit frånvarande under en tid som gör att truppens bästa spelare som fortfarande är i speldugligt skick frestas på hårt med mycket matchande. Manchester United å sin sida har ett fantastiskt mycket bättre läge angående sina skador. Ett helt gäng spelare har kommit tillbaka på sistone. Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Marcos Rojo och Marouane Fellaini är alla på benen igen sedan några veckor tillbaka.

Speltipset

Jag tror att det här blir en målsnål match med tanke på omständigheterna med form, tabelläge, skador och hemma/borta-förhållande. Vi spelar därför på att det blir totalt under 2,5 mål i matchen till oddset 2,05 hos unibet!

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus