Måste säga att det här är en av de bättre tisdagarna på väldigt länge. Det ska ju spelas Premier League fotboll! Ett speltips på Leicester – Tottenham giver vi dig här och igår publicerades vår rek för matchen Watford Manchester United.

Matchstart för Leicester – Tottenham är klockan 20:45 tisdag 28 november 2017.

Leicester – Tottenham

Både Leicester och Tottenham spelade oavgjort i sina matcher förra omgången. Tolfte-placerade Leicester fick åka hem från London och dess Olympiastadion med en pinne efter 1-1 mot West Ham. Femte-placerade Tottenham fick överraskande också bara 1-1 mot West Bromwich Albion på egen hemmaplan. Formen sinsemellan är också väldigt likartade, i alla fall om man ser till deras senaste fem ligamatcher. Båda lagen har mäktat med två vinster på de fem senaste matcherna. Det om marginellt här skiljer dem åt är att Tottenham faktiskt är det sämre laget av dem två med två inkasserade förluster jämfört med Leicesters enda förlust under dessa fem möten.

Makalösa i Champions League!

Däremot har Tottenham varit helt fantastiska i den här säsongens Champions League gruppspel. Tottenham Hotspur har spelat så gott som exemplarisk fotboll och leder mycket meriterande sin grupp med 3 poäng före tvåan Real Madrid. I senaste Champions League matchen betvingade man Dortmund med 1-2 på bortaplan vilket är urstarkt! Fjärde och sista laget i gruppen är APOEL. På fem gruppspelsmatcher i Champions League så här långt har Tottenham fyra vinster och en oavgjord. Imponerande!

Tottenhams fina insatser i Champions League är med största sannolikhet en av orsakerna till att det gått trögare i ligaspelet på sistone. De bästa och viktigaste spelarna som Eriksen, Alli och Kane kan såklart inte prestera på den absoluta toppnivån i varenda match i ett så hårt pressat spelschema med både cupfotboll och ligafotboll att ta hänsyn till.

Finna styrkan

Men när det gäller som mest kommer Tottenham spelarna säkert hitta motivation och styrka nog för att prestera sitt allra bästa. Nu får man nog faktiskt säga att Tottenham befinner sig i en sådan situation tabellmässigt i Premier League där poäng är mer eller mindre nödvåndiga. För tillfället är man alltså ligafemma och behöver återigen en tre poängare för att hänga på fighten om de första fyra Champions League platserna till nästa år.

Mitt tips Leicester – Tottenham 28/11: Tottenham vinner matchen. Odds: 1,78 @ betsafe!

Betsafe erbjudande100 % BonusFå 2000 kr!Hämta Bonus

Ytterligare spelbolag med bra Premier League odds:

Unibet erbjudande200 %1500 krHämta Bonus
bet365 erbjudandeSe specifik välkomstbonusHämta Bonus
leovegas erbjudande100 %1000 krHämta Bonus
Betsson erbjudande100 %1000 krHämta Bonus