Fotboll Serie A: Napoli – Juventus Live Stream 1/12 + Betting Tips hittar du här! Spänningen är oliiiidlig men vi får alla ge oss till tåls fram till avspark klockan 20:45.

Sicket toppmöte vi har i Serie A matchen Napoli – Juventus denna fredagsafton 1 december 2017! Julmånaden december sparkar igång på bästa tänkbara sätt med förhoppningsvis en fantastisk fotbollsmatch som kan ses i mobilen, surfplattan och datorn. Se alla matcher från Serie A helt gratis via live stream!

Topp 5 i Serie A just nu

De tre lagen i täten har inför helgens matcher i Serie A spelat en match mer än Roma och Lazio.

  • Napoli 38 poäng
  • Inter 36 p
  • Juventus 34 p
  • Roma 31 p
  • Lazio 29 p

Napoli – Juventus Speltips

Matchen mellan Napoli och Juventus är högintressant med tanke på att det för första gången på många år som Juventus inte är alls lika dominerande i den italienska fotbollen som tidigare. Titelmästarraden de senaste åren är sexfaldig av svartvitrandiga Juventus. Ska dominansen brytas denna Serie A säsong 2017/2018?

Tronskifte i Serie A?

Främsta utmanare om titeln verkar vara Napoli som inför kvällens möte med Juventus skaffat sig en fyrapoängs ledning före utmanare nummer 2 Inter. Men man kan naturligtvis aldrig räkna bort Juventus ännu. Vinner de regerande mästarna bortamötet med Napoli är plötsligt avståndet dem emellan endast 1 poäng. Napoli kommer förstås göra allt för att avståndet istället ska utökas till hela 7 poäng. Och självklart ska Napoli gå ”all in” för en seger ikväll när man nu har favör av att spela på den smått fanatiska hemmapubliken på Stadio San Paolo i Neapel.

Toppen och botten

Napoli är hittills obesegrade i Serie A den här säsongen och har på fjorton matcher spelat till sig tolv segrar och två oavgjorda. Men i Champions League spelet har det inte gått lika bra. Med två vinster och tre förluster och bara en match kvar att spela på onsdag har man där kniven mot strupen. Nästjumbo i den fyra lag stora gruppen speglar inte alls framgången i Serie A. I Champions League Grupp F möter man alltså Feyenoord i den sista gruppspelsmatchen på onsdag 6 december.

Vinst är ett måste för att man ska försöka nå andraplatsen i gruppen som just nu innehas av Shakhtar 3 poäng före. Målskillnaden är på italienarnas sida men redan klara gruppvinnaren Manchester City måste samtidigt göra sitt jobb och besegra Shakhtar för att det ska bli napolitansk glädje. Frågan man kan ställa sig är hur mycket en sådan viktig match om bara fem dagar påverkar kvällens förberedelser när det gäller tränaren Maurizio Sarri’s uttagning av startelva och så vidare. Det blir hur spännande som helst att se Napoli – Juventus Live Stream!

Tipset Napoli – Juventus:

Båda lagen går ytterst sällan från en match utan att göra mål och vi får sannolikt anta att även denna match slutar med mål gjorde från var och en av dem. Vi tippar ett BLGM-spel på matchen till oddset 1,87 @ ComeOn som samtidigt ger bort 400 kr och 1 kg julgodis till nya spelare!