Manchester City – West Ham får bli söndagens speltips i Premier League. Bra lag ska ha tur heter det ju. Det känns som att Manchester City är så pass bra just nu så att de har det där lilla extra flytet som gör att man kommer bli mästare. City har inlett ligan på ett häpnadsväckande sätt den här säsongen!

13 vinster

13 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster är Manchester Citys facit hittills den här Premier League säsongen. Det i sig är rekord i ligan. Inget annat lag har öppnat en säsong bättre. Senast avgjorde man i 96 matchminuten vilket fick Etihad Stadium att lyfta. Sterling hittade rätt i nätmaskorna med matchens sista spark. Ett perfekt placerat avslut smet förbi ett kompakt Southampton försvar och borrade sig in i det bortre hörnet. När man vann så knappt senast så tror vi att man får en lättare resa idag mot ett av seriens formsvagaste lag.

Våra speltips

Vi tror på islossning i målskyttet idag för City. När väl första baljan kommer så lär moralen gå ner på West Ham spelarna. Kikar man på inbördes möten lagens sinsemellan så har City vunnit de 3 senaste mötena med 0-5, 0-4 och 3-0. Det är totalt 12-0 i målskillnad. West Ham har dessutom släppt in flest mål i ligan (hela 30 stycken). Ett av våra speltips är därför att det blir mer än 3.5 mål i matchen till oddset 1.70 som lämnas in hos Unibet.

Ett annat speltips som är lite kittlande är att Manchester City vinner det här mötet med minst 3 mål. Det ger oddset 1.80 hos Unibet. Skulle vi tippa resultat i den här matchen så skulle vi kunna tänka oss att lägga 3,4 och 5 mål för City och 0 och 1 mål för West Ham. Oddset på 5-0 är inte speciellt högt då det endast ger 12.00 gånger pengarna.

Manchester City – West Ham har matchstart 17.00 och visas av Viasat Sport Premium och Viaplay.

premier league viaplay