Historisk svensk semifinal stundar denna fredag 15 december 2017 när Sverige – Frankrike möts i Handbolls-VM för Damer med matchstart klockan 20:45. Kanal 5 direktsänder matchen och inför Sveriges match mot Frankrike har vi på Svenskt Spel naturligtvis plockat fram ett rykande färskt speltips för den som vill haka på vårt spel. 

I dagens andra semifinal i Handbolls-VM möter vårt grannland Norge Nederländerna med matchstart redan klockan 17:30. Också den matchen visas i Kanal 5.

Boostade vinster på Handbolls-VM

LeoVegas erbjuder boostade vinster på Handbolls-VM! Se till öka dina vinster med 20% när du spelar live på handbolls-VM. Hela fyra vinstökningar på 20% vardera väntar när du spelar live på damernas världsmästerskap i handboll. Läs vidare om hur du boostar dina vinster hos LeoVegas här! >>>

Vi bevittnar svensk handbollshistoria!

Sveriges damer är som sagt i semifinal för allra första gången någonsin i ett Handbolls-VM vilket såklart gör oss sportfantaster överlyckliga! Vem vill inte se på när Sverige skapar historia?

Vad som bäddade för denna historiska semifinal i Handbolls-VM som spelas i Tyskland mellan Sverige och Frankrike var Sveriges härliga seger över Danmark med 26-23 i kvartsfinalen. Vi trodde starkt på Sverige i den matchen med tanke på det fina spel våra svenska landslagstjejer visat upp under hela året. Det speltips vi skrev inför Sverige – Danmark satt som ett smäck och visst var det inte bara de intjänade spelpengarna som gladde oss då utan även att få se historia skrivas inom svensk damhandboll.

Gratis Odds 15 December

Sverige – Frankrike Speltips 15/12

Sveriges damlandslag i handboll har efter VM-premiär förlusten mot Polen den 2:e december gått fram som ett ånglok och krossat allt motstånd på handbollsplanen. Nu är Sverige uppe i sex raka segrar i och med vinsterna mot; Ungern 25-22, Tjeckien 36-32, Argentina 38-24, Norge 31-28 och så först åttondelsfinalen mot Slovenien 33-21 och därefter nu senast kvartsfinalvinsten över Danmark 26-23.

Tänk om vi får se den sjätte raka vinsten ikväll, vilket i så fall skulle betyda en sanslöst häftig och rolig final på söndag att se fram emot! Men Frankrike blir inte att leka med idag. Så Sverige behöver verkligen spela på topp idag för att en final ska kunna bli verklighet.

Frankrike kom tvåa i sin grupp efter att bland annat även dem mycket överraskande förlorat sin VM-premiär mot Slovenien. I åttondelsfinalen slog Frankrike Ungern med siffrorna 29-26 och i kvarten blev det vinst över Montenegro med 25-22.

Semifinaltipset

När vi tittar på oddsen inför mötet Sverige – Frankrike Handbolls-VM Damer så ligger bästa oddset vi kunna hitta för svensk seger just nu på 2,60 och dito för Frankrike på 1,89. Att Frankrike är så klara favoriter att vinna över Sverige enligt spelbolagen känns ändå som något märkligt tycker vi på Svenskt Spel. Men det är bara att tacka och ta emot för vi tror inte att den svenska historieskrivningen avslutas ikväll utan först på söndag.

Vi väljer att betta på det trevliga oddset 2.75 i hos något av spelbolagen nedanför som svensk semifinalvinst erbjuder och samtidigt får vi bevittna en fantastisk underhållning senare ikväll där vi nu håller alla tummarna för att Sverige tar sig till final.

Oddsen är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-15 kl. 09:59 men kan komma att ändras.

NordicBet: 100% Bonus upp till 1000 kr + 250 kr Riskfritt spel – Odds: 2,75

Unibet: 500 % Bonus upp till 500 kr – Odds: 2.75

Se även: Unibet Adventskalender 2017!

Betsafe:100 % Bonus upp till 2000 kr – Odds: 2.75

Betsson:100 % Bonus upp till 1000 kr – Odds: 2.75

bet365:100 % Bonus upp till 1000 kr i spelkrediter – Odds: 2.75

Visst är det kul att öppna luckor i en Julkalender? Under hela december kan du öppna dagliga luckor i massor av Casino Adventskalendrar!