Eftersom NordicBet är betting hemmaplan för hockey ger de bort ett gratisspel värt 100 kr på ishockey i dag tisdag 19 december (19/12)! Anmäl dig och lägg ett kvalificerande spel för minst 100 kr med tre ishockeyval (alla med lägsta odds 1,50) innan midnatt så krediteras ditt gratisspel värt 100 kr på ishockey omedelbart! Varför inte spela på någon av SHL matcherna ikväll?

Kampanjen pågår bara idag den 19 december från klockan 00.00 till klockan 23.59, svensk tid. Du måste anmäla dig till kampanjen i lucka 19 i NordicBets Julkalender innan du lägger ditt kvalificerande spel för att få gratisspelet.

Anmäl dig och gå till odds hos NordicBet här!

Dagens SHL 19/12

19:00 Djurgården – Karlskrona
19:00 HV 71 – Luleå
19:00 Linköping – Frölunda
19:00 Rögle – Malmö
19:00 Skellefteå – Brynäs
19:00 Örebro – Växjö

Gratisspel regler & villkor

Du måste lägga ett kvalificerande spel för minst 100 kronor med tre valfria ishockeyval till lägsta odds 1,50 i NordicBet’s odds sektion under kampanjperioden för att få ditt gratisspel värt 100 kronor på ishockey. Det kvalificerande spelet kan läggas antingen före matchstart eller som ett LiveBet, på datorn eller i mobilen. Minst ett val i ditt kvalificerande spel måste vara till lägsta odds 1,50. Det kvalificerande spelet går inte att lägga som ett systemspel och/eller som ett spel på marknaden LoveTheBet.

Du kommer att få ditt gratisspel värt 100 kr omedelbart efter det att du lagt ditt kvalificerande spel. Gratisspelet kan endast användas på ishockey.

Gratisspelet aktiveras genom att markera rutan på spelkupongen innan spelet bekräftas. Om valet för gratisspel inte dyker upp på din spelkupong, vänligen uppdatera sidan och gör om ditt val.

Gratisspelet går att använda på valfritt event både på datorn och i mobilen, inklusive LiveBet. Om du inte använder ditt gratisspel innan klockan 23.59 den 19 december kommer spelet att ogiltigförklaras och avlägsnas från ditt konto.

Om du vinner på ditt gratisspel kommer du att få nettovinsten utbetald (insatsen betalas inte ut). Vinstsumman måste omsättas tre gånger till odds 1,50 eller högre inom 14 dagar. Systemspel räknas inte gentemot omsättningskravet för den här bonusen.