Chelsea – Bournemouth möts idag onsdag 20 december i kvartsfinal i Engelska Ligacupen (som också heter Carabao Cup och EFL Cup) med matchstart klockan 20:45. Speltips och EFL Cup Live Stream finns här för dig!

Onsdagens Ligacup matcher 20/12

20:45 Chelsea – Bournemouth
21:00 Bristol City – Manchester United

Matcherna i Engelska Ligacupen kan du som kund både spela odds på och streama live hos bet365 och unibet!

[table id=unibet500 /]

[table id=bet365 /]

Speltips Chelsea – Bournemouth

Igår blev det favoritsegrar i Ligacupen när Arsenal vann över West Ham med 1-0 och Manchester City besegrade Leicester med 1-2 efter straffavgörande. Idag får vi se om de två andra lagen i toppen av Premier League tabellen kan göra dem sällskap in i de kommande semifinalerna i Engelska Ligacupen.

Chelsea som ligger trea i Premier League för tillfället har besegrat Nottingham och Everton på sin väg till kvällens kvartsfinal. I ligaspelet har man nu två raka vinster efter förlusten mot West Ham med 1-0 för elva dagar sedan. Gällande skador i truppen ser det väldigt bra ut och det är bara David Luiz som forfarande är skadad. Så tränaren Antonio Conte har i stort sett hela truppen intakt och kan plocka ut sin startelva lite som han vill. Frågan är om han vilar några av sina bästa spelare?

Bournemouth ligger på sextonde plats i ligatabellen och har i säsongens ligacup resa slagit ut Birmingham, Brighton och Middlesbrough. De fyra spelarna Federici, King, Mings och Smith står på skadelistan inför mötet med Chelsea. Sex raka matcher utan vinst i ligaspelet har Bournemouth samlat på sig nu och man hamnar allt närmare bottenstriden i Premier League. En seger mot Chelsea i dagens engelska ligacup match skulle vara ytterst välkommet i det här läget. Men, tyvärr för  Bournemouths del, så tror vi på Svenskt Spel inte att det kommer hända.

Speltipset: Chelsea vinner med minst 2 mål (Chelsea Asian Handicap -1,5) och spelas just nu till oddset 1,87 @ bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-20 kl. 14:24 men kan komma att ändras.

Gratisspel på odds!

Vinn ett riskfritt spel värt 500 kr med ett gratisspel värt 50 kr!

Hämta ett gratisspel värt 50 kr och satsa på storvinst bara idag 20 december! De tio bästa spelarna med högst vinst på sina gratisspel får ett riskfritt spel värt 500 kr! Så hämtar du ditt gratisspel värt 50 kr:

Allt du behöver göra är att anmäla dig under lucka 20 i NordicBet’s Julkalender och lägga ett kvalificerande spel för minst 100 kronor (lägsta odds 2,00). Då får du omedelbart ett gratisspel värt 50 kr. Placera dig bland de tio största vinnarna från gratisspelet för att få det riskfria spelet värt 500 kr.

[table id=16 /]

Gratisspel regler och villkor

Kampanjen pågår den 20 december från klockan 00.00 till klockan 23.59 (CET). Du måste anmäla dig till kampanjen innan du lägger ditt kvalificerande spel för att få gratisspelet.

Du måste lägga ett kvalificerande spel för minst 100 kronor till lägsta odds 2,00 i oddssektionen under kampanjperioden för att få ditt gratisspel värt 50 kronor. Det kvalificerande spelet kan läggas antingen före matchstart eller som ett LiveBet, på datorn eller i mobilen. Det kan vara ett singelspel eller ett kombispel, och om det är ett kombispel måste minst ett av valen vara till odds 2,00 eller högre. Det kvalificerande spelet går inte att lägga som ett systemspel och/eller som ett spel på marknaden LoveTheBet.

Du kommer att få ditt gratisspel värt 50 kr omedelbart efter det att du lagt ditt kvalificerande spel. Gratisspelet måste vara avgjort 21 december kl. 07.00 (CET) för att vara berättigad det riskfria spelet. De tio bästa spelarna med högst vinst på sina gratisspel värda 50 kr vinner ett riskfritt spel värt 500 kr. Regler och villkor för riskfria spel hittar du här. Alla riskfria spel krediteras senast måndag 21 december kl. 15.00 (CET) och måste användas före söndag 24 december kl. 23.59 (CET). Vinnarna underrättas via ett meddelande på hemsidan

Gratisspelet aktiveras genom att markera rutan på spelkupongen innan spelet bekräftas. Om valet för gratisspel inte dyker upp på din spelkupong, vänligen uppdatera sidan och gör om ditt val.
Gratisspelet går att använda på valfritt event både på datorn och i mobilen, inklusive LiveBet. Om du inte använder ditt gratisspel innan klockan 23.59 den 20 december kommer spelet att ogiltigförklaras och tas bort från ditt konto.

Om du vinner på ditt gratisspel kommer du att få nettovinsten utbetald (insatsen betalas inte ut). Vinstsumman måste omsättas tre gånger till odds 1,50 eller högre inom 14 dagar. Systemspel räknas inte gentemot omsättningskravet för den här bonusen.

Apropå Streaming

Idag kan du även se kvällens La liga samt Ligue 1 matcher via live stream från samma spelbolag som du kan streama Engelska Ligacupen hos, se början av artikeln.

SPANIEN: LaLiga

19:30 Getafe – Las Palmas
21:30 Real Sociedad – Sevilla

FRANKRIKE: Ligue 1

20:50 Amiens – Nantes
20:50 Angers – Dijon
20:50 Bordeaux – Montpellier
20:50 Guingamp – St. Etienne
20:50 Lille – Nice
20:50 Marseille – Troyes
20:50 Metz – Strasbourg
20:50 Monaco – Rennes
20:50 PSG – Caen
20:50 Toulouse – Lyon