Idag på annandagen 26/12 premiärspelar Sverige mot Vitryssland i JVM Hockey 2018 med nedsläpp klockan 20:00. Sverige hör till en av förhandsfavoriterna i detta Mästerskap, som spelas i USA, tillsammans med ett helt koppel andra lag som Finland, USA, Kanada och Ryssland.

Läs också om hur du kan streama film gratis just nu vilket är perfekt så här under julledigheten!

Speltips Sverige – Vitryssland

Det ska bli kul att se om vi kan få ett nordiskt lag högst upp på JVM tronen efter att finalen spelat klart lördagen den 6 januari 2018. Finland har enligt många experter seglat upp som en av de verkligt stora favoriterna med tanke på att deras backar betraktas som kanske den bästa backuppsättningen någonsin i ett JVM. Sveriges stora styrkor som lyfts fram i förhandssnacket är framförallt en gäng forwards som kan bli väldigt avgörande för svensk del om de lyckas eller inte. Alexander Nylander till vardags spelandes i Rochester Americans, AHL, USA, Elias Pettersson, (Växjö Lakers, SHL) och Lias Andersson, (Frölunda HC, SHL) är några av Sveriges främsta talanger på forwardssidan som vi hoppas mycket på. Men den största svenska talangen av dem alla som det snackas mest om är faktiskt vår back Rasmus Dahlin spelandes i Frölunda HC. Han har också uttalat sig om att hans mål i JVM är att dominera varje match småkronorna spelar. Vi hoppas såklart att hans vilja går igenom!

Hur som helst ska premiärmatchen mot Vitryssland inte bli något problem på vägen mot en eventuell JVM-medalj. Sverige ska vinna den här matchen utan några som helst problem om man ser på spelarmaterial och vad som presterats senaste tiden. Vi kör därför ett målspel på Sverige som vinnare.

Speltipset

Vi på Svenskt Spel kör ett 2-vägs handikapp spel (5.5 : 0) på Vitryssland – Sverige vilket betyder att Sverige måste vinna med minst 6 måls marginal. Oddset för detta spel ligger just nu på 2,10 hos NordicBet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-26 kl. 12:52 men kan komma att ändras.

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

Spela 100 kr Gratisspel

Annandagen startar hockeyturneringen där framtidens hockeystjärnor gör upp om medaljerna i junior-VM! Under VM-turneringen kan du hämta ett gratisspel värt 100 kronor att använda på valfri match. Hämta det genom att anmäla dig och lägga ett kvalificerande spel på hockey, så blir det ditt direkt.

Så får du ditt gratisspel:

  1. Anmäl dig till kampanjen hos NordicBet.
  2. Lägg ett kvalificerande spel på ishockey för minst 100 kronor till oddset 1,50 eller högre
  3. Du får omedelbart ett gratisspel värt 100 kronor att använda på JVM i hockey.