Manchester City skapar Premier League historia. Aldrig tidigare har ett lag i Premier League befunnit sig i så stor ledning när nya året tar vid, och det lär bli nya poäng i dagens möte med Newcastle som blåser igång klockan 20:45.

Läs om hur du kan streama film gratis här just nu! Perfekt så här under Jul- och Nyårs ledigheten.

Newcastle – Manchester City 27/12

Med tanke på att Manchester City är obesegrade i sina senaste tjugosju matcher och vunnit sina senaste sjutton matcher ska väl knappast inte femtonde placerade Newcastle bli något problem ikväll. Manchester City är totalt överlägsna i den engelska fotbollen och tränaren Pep Guardiola har verkligen lyckats föra över sin Barcaoffensiva spelstil till sitt nya lag.

Newcastle tog en mycket viktigt bortaseger i förra omgången mot West Ham vilket betydde att de passerade The Hammers från London i den täta bottenstriden och lyfte sig ovanför nedflyttningsstrecket. Men innan den vinsten hade Newcastle inkasserat åtta förluster och en oavgjord. Idag får de räkna med att kamma hem ytterligare en förlust på kontot.

Speltips: Asian Handicap Manchester City -1.75 till oddset 1,83 @ unibet.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-27 kl. 09:37 men kan komma att ändras.

[table id=Unibet /]

Missa heller inte dagens stora NYÅRSNEDRÄKNING x2!