JVM Hockey 2018 fortsätter idag 28/12 med Sveriges andra match som spelas mot Tjeckien. Svenskt Spel tippar både ett överspel på antal mål i mötet och dessutom en särskild svensk målgörare i matchen. Läs mer om de två speltipsen här nedanför.

Nedsläpp är klockan 22:00 och direktsänds på TV4 och C More.

Sverige – Tjeckien JVM 28/12

Sverige vann JVM-premiären i förrgår mot Vitryssland med 6-1 och Tjeckien vann sin första match mot Ryssland med 5-4. Tuff match väntas med andra ord ikväll för småkronorna. Men det var skönt att se att våra svenska framtidslöften gjorde precis så bra ifrån sig i öppningsmatchen som man önskade innan JVM-turneringen startade.

Tryggt och stabilt Sverige

Överlag spelade Sverige stabilt och tekniskt bra vilket var kul att se. Visst fanns det en liten oror efter första perioden då det ”bara” stod 1-1. Men drygt tio minuter in i period nummer 2 påbörjades Sveriges uppvisning med 3 mål inom loppet av knappt fyra minuter.

En svensk spelare som klev fram och visade prov på sitt kunnande var bland annat Lias Andersson som gjorde 2 mål i sista perioden. Men det blev många spelare som kom med i poängprotokollet denna afton. De totalt 6 svenska målen fördelades på fem olika svenska målskyttar och inte mindre än åtta spelare noterade sig för minst en assist var.

Tjeckerna överraskade

Det ska bli kul att se hur Sverige agerar i kvällens sena match mot Tjeckien som något överraskande vann över Ryssland vilka är en av förhandsfavoriterna att vinna JVM. Det var en härlig match att se där det svängde rejält i första perioden. Tjeckien var i ledningen två gånger om men där ryssarna kvitterade lika många gånger. I andra drog Tjeckien ifrån till 4-2. När sedan tjeckerna gjorde 5-2 drygt sex minuter in i den tredje perioden kändes allt som avgjort. Men det blev ett dramatiskt slut på matchen. Ryssland reducerade till såväl 5-3 som 5-4 när det återstod en minut av matchen. Den sista minuten blev hyperspännande men Tjeckien redde ut stormen.

Många mål i JVM-matcherna

Vi har bevittnat många mål hittills i JVM-matcherna. Bara en utav de sex matcher som spelats hittills har slutat med att det gjorts färre än 6 mål. Och det var i mötet Schweiz – Vitryssland som slutade 3-2 så det var nära även där att sexmåls-kvoten uppfylldes. Med detta i åtanke så kör vi ett speltips på att det, precis som i så många av de övriga matcherna, också i denna mellan Sverige – Tjeckien blir fler än 5 mål i matchen.

Tipset: Totalt över 5,5 mål i matchen Sverige – Tjeckien. Odds: 1,65 @ NordicBet.

NordicBet erbjudande100 % BonusFå 1000 kr bonus + 250 kr riskfritt spel!Hämta Bonus

Ett extra speltips slänger vi in där vi spelat på att Lias Andersson kommer stå med i målprotokollet. Att Lias Andersson gör mål för Sverige i matchen mot Tjeckien spelas till oddset 2,60 @ LeoVegas.

leovegas erbjudande100 % BonusFå 1000 kr!Hämta Bonus

Oddsen nedan är korrekta vid tidpunkten för publicerandet 2017-12-28 kl. 09:47 men kan komma att ändras

Kolla även in vårt speltips på dagens match i Premier League mellan Crystal Palace och Arsenal!

Öka vinsterna på dina spel!

Läs om hur du kan få fyra stycken vinstboostar på dina JVM-spel här!