Manchester United – Stoke är måndagens enda Premier League match 15 januari (15/1). Och visst är det skönt att liva upp stämningen med en härlig Premier League match att glädjas åt den här måndagen som är utnämnd till årets deppigaste dag (Läs: Blue Monday).

Se Premier League på ViaPlay!

Premier League Speltips 15/1

Vi har lagt en händelserik helg i Premier League fotbollen bakom oss där både Chelsea och Arsenal tappade viktiga poäng samt att Manchester City inbringade sin allra första förlust för säsongen i ligaspelet när de igår förlorade mot Liverpool.

Trots förlusten för Manchester City behöver laget nog inte vara särskilt oroliga för att tappa det stora försprånget man skaffat sig tidigare upp i toppen av Premier League tabellen. Inför dagens möte mellan Manchester United och Stoke så har City hela 15 poäng till godo på tvåan United.

Slickat såren

Manchester United och Stoke kommer till spel i kvällens match mot varandra efter tio respektive nio dagars matchuppehåll vilket säkerligen varit en välbehövlig vila efter ett tufft spelschema tidigare. Så räkna med att alla spelarna har slickat sina sår och återhämtat sig från utmattningssyndrom och liknande inför dagens möte.

Tätt i toppen

När det gäller tabelläget så nämnde vi att Manchester United ligger tvåa i ligatabellen, men det är lite av ett getingbo där uppe i toppen om vi bortser från City. Chelsea tog bara en pinne mot i lördags hemma mot Leicester vilket gjorde att Liverpool, i och med segern över Manchester City igår, passerade Chelsea och nu är ny trea. Manchester United, Liverpool och Chelsea står nu på samma 47 poäng, där nu dock United då har en match mindre spelad. Vi får se hur det ser ut efter kvällens match mot Stoke.

Stoke fightas I botten

Stoke ligger på artonde plats i Premier League tabellen och är därmed på nedflyttningsplats. För Stoke’s del så handlar det i första hand om att försöka få med sig 1 poäng ifrån mötet med Manchester United. Efter två tunga förluster, 5-0 mot Chelsea och 0-1 hemma mot bottenkollegan Newcastle så är man i skriande behov av en framgång.

Mörkare och ljusare

Tråkigt nog för Stoke tror vi hårt på att årets deppigaste dag kommer göra sig särkilt påmind för dem idag då vi förutser att de inte kommer rå på United idag. Och för United samt alla de som håller på The Reds så blir den här måndagen istället trots allt inte så deppigt mörk ändå när hemmasegern blir ett faktum strax innan 23:00 sent ikväll.

Speltips: Manchester United vinner över Stoke
Odds1,21 @ ComeOn
Insats: Hög
Datum: 2018-01-15
Avspark: 21:00
Live stream: ViaPlay

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-15 kl. 09:16 men kan komma att ändras.

Vinn en Premier League-resa!

ComeOn är ett härlig spelbolag som satsar hårt på just Premier League. Kan det ha att göra med ett genuint intresse för premier League fotboll hos ägarna och medarbetarna på ComeOn måntro?

Hur som helst fokuserar ComeOn extra mycket på Premier League nu i januari. Under hela månaden januari månad lottar ComeOn ut en resa till England varje vecka där vinnaren tillsammans med en vän får nöjet att resa till England och se valfritt Premier League-lag spela på plats, allt till ett värde av 15 000 kr!

Du anmäler dig till tävlingen om resorna genom att anmäla dig till ComeOn’s nya bonusspel Straffspark som finns uppmärksammat på deras hemsida. Passa nu på att vara med i just den här veckans dragning där du alltså kan vinna en Premier League-resa för två. vinner du får du skräddarsy Premier League-resan helt efter ditt eget önskemål!

Anmäl dig hos ComeOn här! >>>