Vad skönt att Sverige slog Serbien i söndags i pågående Handbolls-EM. I och med segern gick Sverige upp på andra plats i gruppen efter ledande Kroatien som man nu möter ikväll tisdag 16 januari. Men Sverige kan inte riktigt slappna av ännu. Sverige har 2 poäng, lika många som trean Island och ner till Serbien på jumboplatsen skiljer det 2 poäng och 18 mål. Det bör räcka om nu inte Sverige faller igenom totalt mot Kroatien så målskillnaden blir gigantisk samtidigt som Serbien vinner med tillräckligt många mål mot Island för att de båda ska passera Sverige i tabellen. Ett sådant skeende har vi svårt att se framför oss ikväll. Däremot är det bästa förstås att komma på så bra plats som möjligt i gruppen då man troligtvis kan vänta sig lite lättare motstånd när slutspelet sätter igång.

Dagens EM-handboll

18:15 Frankrike – Vitryssland
18:15 Serbien – Island
20:30 Kroatien – Sverige
20:30 Norge – Österrike

STREAMA HANDBOLLSMATCHERNA PÅ VIAPLAY HÄR! >>> 

Sverige – Kroatien speltips 16/1

Kroatien blir förstås en väldigt svår nöt att knäcka för Sverige. Svenskt Spel spelade på Kroatien att komma bland de tre bästa lagen i herrarnas Hanbolls-EM 2018. Och det tipset står vi fast vid fortfarande. Kroatien har ett massivt stöd på läktarna då mästerskapet spelas i just Kroatien samtidigt som kroaterna också spelat en imponerande handboll såhär långt med bland annat en övertygande vinst över Island med 29-22 i söndags.

Sverige har spelat riktigt bra stundtals men också bitvis känts väldigt osäkra och håglösa. kan de bara hitta en bättre jämnhet och inte falla ner i sina djupa svackor kan Sverige mycket väl överraska mot vilket lag som helst i turneringen. I matchen mellan Sverige och Kroatien behöver skulle egentligen inte kroaterna behöva tömma ut sig fullständigt då Sverige knappast lär kunna hämta igen det stora försprånget med 2 poäng och 20 +mål. Men med tanke på att man spelar inför en starkt påhejande hemmapublik är jag rädd för att de inte släpper på gasen så mycket ändå. men visst finns det en realistisk chans för Sverige att ändå spela jämnt med Kroatien här.

Vi drar till med en hyfsat stor chansning för en gångs skull. Det är inte likt oss att chansa, utan vi brukar spela på odds som rör sig i häraderna kring 1,30 – 3,00 i odds och oftast inte över 2,00. Men nu gör vi ett undantag för att vi dels ändå har en viss tro på att det ändå kan gå in och samtidigt gör vi matchen så mycket mer spännande för oss. Vi har bestämt oss för att spela på oavgjort i mötet till det höga oddset 10,00. Satsar vi exempelvis 500 kr på X så ger det oss  5 000 kronor tillbaka ifall spelet går in.

Speltips: Oavgjort i matchen Sverige – Kroatien
Odds10,00 @ unibet
Insats: Låg
Datum: 2018-01-15
Avkast: 21:00
TV-kanal: TV3
Live stream: ViaPlay

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-16 kl. 07:30 men kan komma att ändras.

[table id=unibet500 /]

 

Fyra vinstökningar på Handbolls-EM

Öka dina vinster med 20% när du spelar live på handbolls-EM för herrar. LeoVegas ger dig totalt fyra vinstökningar under mästerskapet, två att använda i gruppspelet och ytterligare två att använda i slutspelet/placeringsmatcherna.

Öppna konto hos LeoVegas nu! >>>

Så använder du vinstökningen
  1. Välj ett liveodds från handbolls-EM.
  2. Välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden” på din spelkupong.
  3. Högsta tillåtna insats är 200 kr.