Helgens stora möte i Premier League är mötet mellan Burnley och Manchester United. Sjundeplacerade Burnley är inne i en jobbig period och har inte vunnit en ligamatch på de sex senaste försöken. Dock var det inte länge sedan lagen möttes och då, dagarna efter jul, 26/12 blev det 2-2 på Old Trafford. Vårt fotbollstips idag gör gällande att det bör rassla till bakom båda målvakterna i eftermiddag.

Matchen Burnley – Manchester United startar kl. 16:00 lördag 20 januari 2018.

Dagens Premier League matcher

13:30 Brighton – Chelsea
16:00 Arsenal – Crystal Palace
16:00 Burnley – Manchester United
16:00 Everton – West Brom
16:00 Leicester – Watford
16:00 Stoke – Huddersfield
16:00 West Ham – Bournemouth
18:30 Manchester City – Newcastle

De tre fetmarkerade Premier League matcherna ovan ingår som 3 av våra 4 spikar i vårt stryktipsförslag vecka 3.

Burnley – Manchester United

Det är svårt att säga om Burnley befinner sig i en svacka för tillfället eller om de senaste veckornas resultat utan vinst beror på en kombination av tuffa motståndare och ovanligt hårt spelschema under perioden. För det är ju i sanningens namn så att Burnley påverkas betydligt mer av ett hårt spelschema än större klubbar som exempelvis Manchester United då spelartrupperna skiljer sig markant total sett i antal fotbollsstjärnor att plocka av inför matcherna.

Lugnare matchperiod på sistone

Nu bör man förhoppningsvis återhämtat sig rätt skapligt då båda lagen bara spelat varsin match efter den 1 januari. Det var i förra helgen då Burnley torskade på bortaplan mot ett formmässigt starkt Crystal Palace med uddamålet 1-0. Manchester United kunde tillslut vinna sin hemmamatch förra helgen över Stoke med hela 3-0. men jag tycker siffrorna ljuger en del och Stoke kunde mycket väl fått in både 1 eller 2 mål i ett stundtals väldigt öppet försvar hos United. Men NUN fick vara tacksamma över att Burnleys spelare inte hade någon bra målskärpa alls denna dag.

Startelvorna

Burnley: Pope – Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor – Cork, Defour – Gudmundsson, Hendrick, Arfield – Barnes

Manchester United: de Gea – Valencia, Smalling, Jones, Young – Matic, Pogba – Mata, Lingard, Martial – Lukaku

Tipset…

Vi är övertygade om att Burnley kommer göra det svårt för Manchester United även denna gång precis som man gjorde för knappt fyra veckor sedan. Bäst spelvärde finner vi i ett BLGM spel idag mellan Burnley och Manchester United.

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds2,23 @ betsafe
Insats: Medel
Datum: 2018-01-20
Avspark: 16:00
Live stream: ViaPlay

Betsafe erbjudande100 % BonusFå 2000 kr!Hämta Bonus

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-20 kl. 07:30 men kan komma att ändras.

Man City vinner över Newcastle – Förhöjt Odds 5,00!

Vinn en Premier League-resa!

ComeOn är ett härlig spelbolag som satsar hårt på just Premier League. Kan det ha att göra med ett genuint intresse för premier League fotboll hos ägarna och medarbetarna på ComeOn måntro?

Hur som helst fokuserar ComeOn extra mycket på Premier League nu i januari. Under hela månaden januari månad lottar ComeOn ut en resa till England varje vecka där vinnaren tillsammans med en vän får nöjet att resa till England och se valfritt Premier League-lag spela på plats, allt till ett värde av 15 000 kr!

Du anmäler dig till tävlingen om resorna genom att anmäla dig till ComeOn’s nya bonusspel Straffspark som finns uppmärksammat på deras hemsida. Passa nu på att vara med i just den här veckans dragning där du alltså kan vinna en Premier League-resa för två. vinner du får du skräddarsy Premier League-resan helt efter ditt eget önskemål!

Dessutom får du som är ny spelare hos ComeOn 500 kr + Premier League halsduk om du sätter in endast 100 kronor att spela för på sportkontot.

Anmäl dig hos ComeOn här!