Stryktipsförslag v3 2018

Förra veckans stryktipsförslag såg till en början väldigt bra ut, men i slutändan var det aldrig ens nära. Vi sprack på 3 av 4 säkra matcher och det var längesen det gick så dåligt. Chelsea lyckades inte besegrade Leicester hemma i en match där Londonlaget såg väldigt trötta ut. Leicester var värda segern och hade det inte varit för en utvisning 15 min från slutet på Chilwell så hade de kanske kunna fixa 3 poäng på Stamford Bridge. Många matcher för Chelsea just nu och det är kanske tur att laget inte finns med på veckans stryktipskupong då formen är oviss.

Veckans stryktips

Veckans stryktips ser på förhand riktigt roligt ut med hela 7 Premier League matcher på kupongen. Många av dem dessutom väldigt ovissa. Vi kommer undvika att spika både Arsenal och Manchester United. Arsenal pga att det är turbulent i klubben nu. Insatsen senast mot Bournemouth var inte speciellt bra och dessutom ryktas flera spelare på väg bort. Sanchez vet vi sen tidigare men nu verkar det bli klart att Theo Walcott lämnar för Everton för dryga 200 miljoner kronor. Arsenal kommer få svårt att värva in tunga namn om deras största stjärnor lämnar. Det har ryktats om Pierre-Emerick Aubameyang som ett tungt nyförvärv från Dortmund men nu har Real Madrid lagt sig i och försöker sno åt sig spelaren. Utöver det så är Arsenal skadedrabbat för tillfället. Man möter ett Crystal Palace som är rejält på uppgång och vi varnar här för att det kan bli en skräll på Emirates. Arsenal har pressen på sig att prestera. Förlust i det här heta Londonderbyt och steget till topp 4 placeringar kan bli väldigt långt.

Manchester United kommer vi undvika spel på för att man möter ett svårspelat Burnley. Det är inget större fel på Uniteds form men Burnley brukar göra det svårt för topplagen och framför allt hemma på Turf Moor. Burnley är således en kul skräll att ha med på veckans stryktips. Men vi har trots allt tagit fram ett speltips på Burnley – Manchester United där vi skippat att spela på 1×2 marknaden och istället satsat på ett BLGM-spel.

Veckans 4 spikar

Som vanligt tippar vi ett reducerat system för 222 kronor som heter R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti. Det innebär att vi kommer ta ut 4 spikar på veckans stryktipsförslag och det är också dessa matcher som vi tittar lite närmare på. Resten av stryktipskupongen helgarderas. Här följer veckans 4 spikar på tipset:

Match.1 Manchester City – Newcastle (1)

Manchester City förlorade den svåra bortamatchen mot Liverpool med 4-3 förra helgen och det var Citys första förlust den här säsongen. Vi tror att man i City lägret kommer inse vikten av att man studsar tillbaka direkt igen på vinnarspåret för att hålla avståndet ner till de jagande lagen. Newcastle hemma borde bli en enkel resa och ettan känns given då ”skatorna” kommer få kämpa för förnyat kontrakt resten av säsongen.

Man City vinner över Newcastle – Förhöjt Odds 5,00!

Match 5. Leicester – Watford (1)

Oj oj oj vad man har lyft sig under Claude Puel. Laget har tagit sig från ”under strecket” till topp 10 och man känns riktigt starka för tillfället. Insatsen borta mot Chelsea var mycket bra senast där man faktiskt var värda 3 poäng. Man vann statistiken för bollinnehav, målchanser och avslut i den matchen vilket inget lag gjort på Stamford Bridge på väldigt länge. Nu möter man Watford som också gjort det bra i de två senaste matcherna men i bortaspelet har man 4 raka förluster och känns inte alls lika bra. Vi tror stenhårt på ettan här som är en bra spik trots att den i dagsläget endast är streckad av 59 procent av svenska folket.

Match 6. Stoke – Huddersfield (x)

Varför tror vi på oavgjort i det här mötet? Jo främst för att båda lagens anfallsspel har ”klickat” rejält sista tiden. Stoke har mäktat med 2 mål framåt på de 5 senaste matcherna. Huddersfield har lyckats göra 4 och då kom 2 av målen i FA-cupen mot Bolton. Inte helt omöjligt med andra ord att det här mötet slutar mållöst 0-0. Anfallsspelet är mycket på chans och man saknar skärpa sista tredjedelen när man närmar man närmar sig motståndarens straffområde. Krysset känns nära till hands och blir en av våra utvalda spikar den här veckan.

Match 9. Leeds – Millwall (1)

Efter att vi kikat en stund på stryktipskupongen så har det varit svårt att ta ut den sista spiken på veckans stryktipsförslag. Leeds brukar vi alltid spricka på så varför inte ge dem en chans till. Det kan bli ett laddat möte när Millwall kommer på besök. Inte bara på planen utan även på läktaren. Millwall är lite kända för att ha några av de ”hetaste” supportrarna på läktaren. När de koncentrerar sig på matchen och om resultatet går bra så kan de å andra sidan vara smått fantastiska. Tyvärr har Millwall haft det tungt i bortaspelet där man inte vunnit på de 10 senaste matcherna. Leeds som är helt okej hemma borde klara av uppgiften väl. Spiken känns inte på något vis säker men ettan känns ändå bra på kupongen!

Såhär ser vårt stryktipsförslag för vecka 03 2018 ut i sin helhet:

stryktipsförslag 03 2018

Kommentarer om veckans stryktips

  • Vi tippar ett reducerat system som heter R-9-0-222 och som erbjuder 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Manchester City är hemma mot Newcastle
  • Skrällen tror vi att Crystal Palace eller Burnley kan stå för mot något av topplagen.
  • ca 10 miljoner väntar i jackpot, vilket är trevligt om du är ensam vinnare. Men då krävs det att du träffar skrällarna rätt!

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

Unibet erbjudande

500 % bonus - 500 kr

Hämta Bonus
Betway erbjudande

Gratisspel 1000 SEK

Hämta Bonus
NordicBet erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK + 250 kr riskfritt

Hämta Bonus

Betsafe erbjudande

100 % Bonus - 2000 kr

Hämta Bonus

Betsson erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus

Leovegas erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus
Expekt erbjudande

500 % upp till 500 kr

Hämta Bonus