Spela live odds och se Handbolls-EM matchen Sverige – Vitryssland Live Stream Gratis på Unibet TV måndag 22 januari 2018 med avkast klockan 20:30. Matchen sänds även på TV3 men för dig som inte har den tv-kanalen eller befinner sig på ett ställe där du inte har kanalen tillgänglig så är Unibet TV i mobilen, surfplattan eller datorn ett perfekt alternativ.

Unibet TV är gratis. Du behöver bara vara registrerad kund hos unibet, vara inloggad och ha pengar på spelkontot för att kunna se massor av direktsänd sport som fotboll, hockey, tennis, handboll, basket, motorsport och mycket mer dygnet runt.

Sverige – Vitryssland Speltips

Nja det gick inget vidare för Sverige mot Frankrike i lördags. Matchen slutade med förlust 17-23 och det var framförallt inledningen och slutet av matchen som blev Sveriges fall. Frankrike inledde väldigt starkt, precis som vi förutspådde i vårt speltips inför Sverige – Frankrike. Men Sverige hämtade nästan igen försprånget i första halvlek då man gick från 4-8 till 8-9 innan fransmännen kunde göra ett till strax innan halvtidsvilan.

I början av andra halvlek var det oerhört jämnt och Sverige lyckade till och med kvittera till 12 lika. Och sedan stod det och vägde lite men där Frankrike ändå oftast hade ett eller två mål upp, vilket blev psykiskt jobbigt för svenskarna att hela tiden jobba ikapp. Men vid ställningen 15-15 till Frankrike gjorde fransmännen ett ordentligt ryck och satte fem bollar på raken till ställningen 14-20. Och då var det kört för Sverige. Det slutade som sagt sedermera 17-23 och Sverige fick börja sikta framåt mot kvällens match mot Vitryssland istället.

Vitryssland tog med sig två förluster i bagaget in till mellanrundan i Handbolls-EM 2018. Första rundan däri spelade man förvånansvärt bra mot Kroatien. Värdlandet hade övertaget hela matchen men på slutet hettade det till ordentligt när det blev utjämnat 23-23 med bara minuter kvar av matchen. Då kom Kroatien igen och satte de två sista avgörande målen till slutresultatet 25-23. Men med tanke på hur bra Vitryssland spelade och att de nu haft två vilodagar mer än Sverige så lär inte det här bli en särskild enkel uppgift ikväll. Trots det så är Sverige storfavorit enligt spelbolagen att vinna mot Vitryssland. Även om vi håller Sverige favorit att vinna matchen så är det lite lågt odds för detta spel. Så vi satsar hellre pengarna på att vår svenska högernia Albin Lagergren, som varit en pålitlig målskytt hittills i mästerskapet, sätter minst 4 mål idag.

Speltips: Albin Lagergren gör över 3,5 mål
Odds1,50 @ unibet
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-01-22 (måndag 22 januari)
Avkast: 20:30
Live stream: Unibet TV

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-22 kl. 08:58 men kan komma att ändras fram till matchstart.

Tva vinstökningar på Handbolls-EM

Öka dina vinster med 20% när du spelar live på handbolls-EM för herrar. LeoVegas ger dig två vinstökningar att använda i slutspelet/placeringsmatcherna.

Öppna konto hos LeoVegas nu! >>>

Så använder du vinstökningen
  1. Välj ett liveodds från handbolls-EM.
  2. Välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden” på din spelkupong.
  3. Högsta tillåtna insats är 200 kr.

Vinstökningen kan användas på liveodds under handbolls-EM, perfekt för att öka spänningen när Europamästerskapet i handboll ska avgöras.