Danmark – Sverige Live Stream & Speltips: Idag fredag 26 januari ska vi få nöjet att mysa till det extra ordentligt när det vankas en het semifinal i Handbolls-EM 2018 mellan Danmark – Sverige med matchstart klockan 20:30. För den som vill se massor av spännande EM-handboll denna fredag kan först se matchen om femteplatsen i turneringen mellan Kroatien – Tjeckien 15:30. Därefter startar första semifinalen Frankrike – Spanien 18:00 och sedan alltså Danmark – Sverige 20:30.

Uppdatering 2018-01-18: Sverige vann över Danmark och ska nu spela Handbolls-EM final mot Spanien. Sverige-Spanien Live Stream ser du gratis på Unibet TV här >>>

Danmark – Sverige Live Stream och de båda andra matcherna ser du gratis på Unibet TV.

Danmark – Sverige Speltips

Vilken härlig EM-turnering det har varit hittills och nu från en brödrakamp till en annan, Sverige byter motståndare från Norge i den sista mellanrunds-akten till dagens semifinal mot Danmark. I onsdags fick vi tyvärr se Sverige besegras av grannlandet Norge, men tack vare Frankrikes seger över värdnationen Kroatien var det till slut ändå Sverige som drog det längsta stråt. Sverige tillsammans med Frankrike gick vidare till dagens semifinaler medan Kroatien idag spelar match om femte respektive sjätte plats samt att Norge fick respass hem.

Danmark blir dock ingen lätt match alls. Danskarna har imponerat stort under turneringen och har bara förlorat en enda match hittills i turneringen, den mot Tjeckien i det inledande gruppspelet med uddamålet 28-27. Därutöver har det blivit idel segrar, bland annat mot Spanien, Slovenien och Tyskland.

Danmark är storfavorit

Enligt spelbolagen är Danmark storfavorit att vinna mot Sverige ikväll och spelas i detta nu som vinnare till oddset 1,42 @ betsson och betsafe. Sverige som vinnare kan du för tillfället spela på till oddset 4,50 @ William Hill.

Sveriges riktigt stora styrka ligger i målvaktsspelet så här långt och stundtals ett mycket bra anfallsspel. Men även om anfallsspelet ofta klaffar så har det varit förbenat svårt att göra mål där vi så många gånger tyvärr fått se alldeles för enformigt skytte som gjort det relativt lätt för motståndarmålvakterna. Dessutom har vi ett försvar som fått det tufft så fort tempot i motståndaranfallen skruvats upp och blivit alldeles för rörliga för ett mer stillastående och solitt svenskt försvar. Nej ett mer varierat skytte samt ett försvar mer på tårna önskas från Sverige håll idag om vi ska ha någon chans mot Danmark.

Spelodds 11.00!

När det gäller vårt speltips på matchen Danmark – Sverige idag så tror vi det blir riktigt tufft för Sverige att rå på Danmark. Men Sverige har lyft sig många gånger förr när det gäller som mest och vi hoppas såklart att svenskarna gör så också idag.

Att utse en vinnare på förhand är svårt. Vi tänker att det är mer troligt att den här matchen slutar oavgjort vid full tid och att det hela avgörs antingen i förlängning eller på straffar. Så vi har bestämt oss för att göra en liten chanstagning i hur vi spelar på matchen även om vi ser den som helt och fullt möjlig. För helt ute och cyklar är vi nog inte med tanke på att spelbolagen haft fel så många gånger förr. Det är bara att titta på hur stor favorit Kroatien var inför mötet mot Sverige tidigare i turneringen: Men de som spelade Sverige som vinnare kammade hem en saftig vinstprocent. Visst kan Sverige överraska alla ”experter” ännu en gång!

Speltips: Oavgjort mellan Danmark – Sverige
Odds11,00 @ William Hill
Insats: Låg
Datum: 2018-01-26 (fredag 26 januari)
Avkast: 20:30
TV-kanal: TV3
Live StreamUnibet TV och ViaPlay

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-01-26 kl. 10:06 men kan komma att ändras fram till matchstart.

FÅ 200 KR I GRATISSPEL!

Få ett gratisspel värt 200 kronor att använda på turneringen! Anmäl dig och lägg ett spel på turneringen, så får du ditt 200 kronor gratisspel omedelbart.

SÅ FUNGERAR DET

  1. Anmäl dig till kampanjen hos NordicBet här!
  2. Lägg ett kvalificerande spel för minst 200 kronor till oddset 1,5 eller högre på EM i handboll för herrar
  3. Du får omedelbart ett gratisspel värt 200 kronor att använda på handbolls-EM.

 

Ytterligare två vinstökningar på Handbolls-EM

Öka dina vinster med 20% när du spelar live på handbolls-EM för herrar. LeoVegas ger dig två vinstökningar att använda i slutspelet/placeringsmatcherna. Vinstökningen kan användas på liveodds under handbolls-EM, perfekt för att öka spänningen när Europamästerskapet i handboll ska avgöras.

Öppna konto hos LeoVegas nu! >>>

Så använder du vinstökningen
  1. Välj ett liveodds från handbolls-EM.
  2. Välj ”Vinstökning” under ”Bonuserbjudanden” på din spelkupong.
  3. Högsta tillåtna insats är 200 kr.