Atalanta-Juventus är den första matchen ut i årets Coppa Italia semifinalomgång som spelas idag tisdag 30 januari 2018 med matchstart kl. 20:45. Du ser Atalanta-Juventus i Italienska cupen gratis via live stream på Unibet TV här >>> i mobilen, läsplattan och datorn. Vill du ha en extra spännande sportupplevelse så ska du titta på Atalanta-Juventus ikväll samtidigt som du spelar live odds under matchens gång vilket höjer spelglädjen och spänningen avsevärt enligt oss på Svenskt Spel. Betta pre-match odds i all ära men livebetting är svårslaget ur underhållningssynpunkt!

TILL UNIBET TV HÄR! >>>

Atalanta-Juventus Speltips

Stadio Atleti Azzurri d’Italia i Bergamo är skådeplatsen där kvällens semifinal Atalanta-Juventus ska avgöras. Matchen kommer bli en intressant och spännande sådan då det inte bara är dagens bortalag Juventus som spelat bra senaste tiden utan Atalanta har nu en räcka matcher med finfina resultat.

Atalanta ser starka ut

Atalanta tog sig till semifinalen genom att slå Serie A ledarna Napoli i kvartsfinalen med 1-2 på bortaplan vilket var otroligt starkt. Atlanta har bara förlorat två matcher på de tretton senaste matcherna inkluderat Serie, Coppa Italia och Europa League spel. Och då ska du veta min gode hen att Atalanta spelat mycket bra mot flera av topplagen i Serie A på sistone. Vad sägs om 0-2 vinst borta mot formstarka AC Milan, 1-2 vinst över ligafemman AS Roma på bortaplan och en knapp 0-1 förlust mot serieledarna Napoli. Och just förlusten mot Napoli var för övrigt den enda matchen på de tretton senaste matcherna som Atalanta gått av mållösa från planen.

Juventus ännu bättre

Juventus vann över Torino med 2-0 i sin kvartsfinal. Oavsett om Atalanta är inne i en oerhört fin period med många positiva resultat så slår de inte riktigt Juventus på fingrarna när det gäller resultaten bakåt i tiden. Juventus ligger tvåa i Serie A 1 poäng bakom ledande Napoli. Juventus har radat upp åtta raka segrar inför kvällens semifinalmatch medtaget både seriematcher och cupmatcher. Inte en enda förlust på de tretton senaste matcherna imponerar stort! Och när det står extra mycket på spel så brukar Inte Juventus lämna bort något åt slumpen. Juventus kommer gå in helhjärtat i semifinalen med allra starkaste laget för att spela bort Atalanta i cupen nu och därmed spela till sig en finalplats.

Tipset BLGM

Vi på Svenskt Spel tror att det kommer bli en spännande match full med intensitet och många heta känslor som det brukar vara när två formstarka lag möter varandra. Särskilt intressant blir det med tanke på att Atalanta har favör av hemmaplan i semifinalen. Båda lagen kommer göra mål ikväll!

Speltips: Båda lagen gör mål (BLGM) i mötet Atalanta-Juventus
Odds2,02 @ unibet
Insats: Medel
Datum: 2018-01-30 (tisdag 30 januari)
Avspark: 20:45
Atalanta-Juventus Live StreamUnibet TV (Gratis)