Kolla här in de största händelserna under februari hos bet365 när det gäller Sport, Odds, Casino, Games, Vegas, Poker och Bingo. Det är inte för inte som bet365 räknas som ett av världens största spelbolag om man ser till utbud och omsättning.

Fotboll – Premier League, Bundesliga och Champions League

Det finns en hel del spännande fotboll att se fram emot denna månad inklusive matcher från Premier League, tyska Bungesliga och utslagsdelen av Champions League. Som alltid finns det ett omfattande utbud av marknader både före match och som Liveodds på alla spel.

Amerikansk fotboll – Super Bowl LII

Det blir ett stort utbud av spelalternativ att njuta av på Super Bowl LII inklusive vem som gör touchdown först, sist eller när som helst under spelet plus det polulära priset för Super Bowl mest värdefulla spelare (MVP). Bet365’s ledande Liveoddstjänst kommer att se till att du kan göra finalen på U.S. Bank Stadium i Minneapolis ännu mer intressant och spännande.

Poker – Lojalitetsklubben

Pokerspelare kan bli del av Poker på bet365:s Lojalitetsklubb. Spelare tjänar statuspoäng som hjälper dem att avancera genom olika nivåer i Lojalitetsklubben samtidigt som bet365-mynt förvärvas, vilka kan spenderas på belöningar i butiken. Ju högre nivå, desto bättre belöningar kan du som spelare förvänta dig att tjäna.

Vegas – Dubbla dina vinster

Spelare på Vegas kan dubbla sina vinster upp till 250 kr varje vecka genom hela februari. Spelarna behöver anmäla sig, satsa 500 kr eller mer och spela minst 10 spinn på ett kampanjspel. Med ett nytt kampanjspel varje vecka kan du tjäna upp till 1.000 kr extra!

Games – 11.000.000 kr i slotsutdelning

Vinn en del av helt otroliga 11.000.000 kr! Varje 110 kr satsat på ett kampanjspel under en kvalifikationsrunda till 25 februari ger en lott för en av åtta prisdragningar du inte får missa. Spelar du på dubbellottsspel får du två lotter per 110 kr som satsas. Dessutom finns samtliga kvalificerande spel tillgängliga via dator, mobil och surfplatta vilket gör det enkelt att delta.

Bingo – Välj din resa

Spelare kan delta i bet365bingo:s stora kampanj under februari. Välj din resa fram till 25 februari. En resa för två till valfri Kanarieö finns att vinna i veckovisa finalomgångar för vinnare. Spelarna behöver spela i rummet Semesterbutiken och kan tjäna upp till 36 lotter till veckans final för varje vunnen spelomgång i Checka in.

TILL BET365 HÄR! >>>

 

Var god notera:

Information om de huvudsakliga kraven och begränsningarna tillsammans med fullständiga regler och villkor för bet365:s erbjudanden hittas inom relevanta kampanjsidor på bet365:s webbplats.