Bundesliga fotbollen inleds denna helg 2 februari (2/2) med fredagsmatchen FC Köln – Dortmund som startar klockan 20:30. Bottenlaget FC Köln är förstås i desperat behov av poäng för att undvika nedflyttning men även Dortmund är i synnerligen stort behov av poäng om man inte ska missa någon Europacup-spelplatserna uppe i toppen av tabellen. 

Spela och streama matchen live på UNIBET TV HÄR! >>>

FC Köln – Dortmund Speltips

Jumboplatsen har varit tillägnad FC Köln länge nu men kanske håller det nu på att vända? Köln har nämligen imponerat stort på sistone och inte förlorat på fyra matcher. Tre av matcherna har dessutom slutat med vinst. Så från att för bara för en och en halv månad sedan endast samlat ihop totalt 3 poäng tidigare under säsongen står FC Köln nu på 13. Närmast framför jagar man Hamburger Sport-Verein på 16 poäng och Bremen på 17. Men helst vill man ju såklart upp ovanför kvalstrecket och då behöver FC Köln jag ikapp ytterligare 3 poäng upp till lagen Mainz och Stuttgart. Men med den nyfunna formen kan FC Köln börja avancera på allvar. Med mål i de fyra senaste matcherna kommer FC Köln ikväll utöka raden av matcher med mål i till en femte på raken, trots att det är Dortmunds som står på motståndarsidan.

Dortmund har tappat på alla topplagen sammantaget de senaste tre omgångarna. 0-0 mot Wolfsburg, 1-1 mot Hertha Berlin och nu sist 2-2 mot Freiburg har gett Dortmund totalt 3 nya poäng på tre matcher vilket inte varit särskilt populärt hos de egna fansen. Nu står Dortmund på en sjätte plats i Bundesliga tabellen. Det är visserligen inte många poäng (3p) som skiljer till Leverkusen på andra plats men det är heller inte många poäng neråt i tabellen att vinka på där Borussia Mönchengladbach jagar närmast ståendes på samma poäng som Dortmund. Oavsett hur matchen slutar så känner vi oss ganska säkra på att även Dortmund gör mål i kvällens möte med FC Köln.

Speltips: Båda lagen gör mål (livebetting finns tillgänglig på matchen)
Odds1,80 @ bet365
Insats: Medel
Datum: 2018-02-02 (fredag 2 februari)
Avspark: 20:30
Bundesliga Live Stream >>> Unibet TV (Gratis)

Betway Boost Premier League

Betway erbjuder den här helgen återigen en härlig Betway Boost vid spel på några utvalda Premier League matcher.

Spela Arsenal, Leicester City och Bournemouth som vinnare i sina respektive matcher till det boostade oddset 6,0 hos betway här!

Lördagsmatcherna i Premier League 3/2:

13:30 Burnley – Manchester City
16:00 Bournemouth – Stoke
16:00 Brighton – West Ham
16:00 Leicester – Swansea
16:00 Manchester United – Huddersfield
16:00 West Brom – Southampton
18:30 Arsenal – Everton

Läs gärna vårt stryktipsförslag vecka 5 här!

Spela 100 kr Riskfritt Live Odds!

Spela live och riskfritt på alla de stora fotbollsligorna hos betsson.

Få ett riskfritt livespel värt 100 kr varje helg – hela fotbollssäsongen. Bara anmäl dig genom att klicka på “Anmäl mig” på kampanjsidan här hos betsson och spela sedan för minst 200 kr på valfri sport någon gång under veckan, så kommer du samma helg att få:

Ett riskfritt livespel värt 100 kr att använda på Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1.

Läs också:

Nattens NHL Tips Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

Stryktipsförslag vecka 05 – 2018