Stryktipsförslag vecka 05 – 2018

Ingen jackpot på Stryktipset den här veckan men ändå en rolig stryktipskupong att sätta tänderna i. Det hände en del under det här transferfönstret där det bland annat skedde en rockad av spelare mellan Chelsea, Arsenal och Dortmund. Aubameyang, Giroud och Batshuayi bytte alla klubbar med varandra. Arsenal fick så klart betala mest pengar i den affären då Aubameyang får ses som den mest lysande stjärnan av de tre. Ska bli spännande att följa dessa 3 och se hur de utvecklas i sina nya klubbar. Att Aubameyang kommer få speltid kan vi nog vara överens om men frågan är hur mycket Batshuayi och Giroud får spela. Batshuayi kommer vara förstaval men kommer få hård konkurrens av Alexander Isak. Giroud kommer vara andrahandsvalet i Chelsea när Morata är frisk och fit for fight. Däremot kan han bli nyttig i luftrummet med sin tyngd och en perfekt anfallare att slänga in sista kvarten.

PS! Läs om hur du kan vinna biljetter för dig och vän till matchen Sverige – Tyskland i sommarens Fotbolls VM i Ryssland HÄR >>>!

Stryktipsförslag v 5

Vårt spelsystem heter R-9-0-222 och erbjuder 11 rättsgaranti. Vi behöver ta ut 4 säkra matcher och sitter de matcherna så har vi minst 11 rätt på en utskriven rad. Systemet kostar 222 kronor. Vi har tagit ut följande 4 säkra matcher på veckans stryktipsförslag:

Match 1. Arsenal – Everton (1)

Arsenal med nya anfallsesset Aubameyang får ses som klara favoriter här. Offensiven kommer bli giftig nu även om man tappat Alexis Sanchez till Manchester City. Arsenal förlorade överraskande mot Swansea senast med 3-1 borta och borde vara ute efter revanch här. Ska man ha någon chans att hänga på topp 4 så måste man vinna den här typen av matcher. Vi spikar ettan!

Match 2. Bournemouth – Stoke (1)

Stärkta av 3-0 segern borta mot Chelsea senast så tar man och vinner mot Stoke av bara farten. Bournemouths defensiv såg helt okej ut mot Chelsea och vi tror inte man kommer ta något för givet mot Stoke. Melodin kommer bli den samma att man backar hem och kontrar med sina snabba spelare. Stoke har ingen vidare form på bortaplan där man har 8 raka matcher utan seger. Ettan känns helt okej och vi spikar den.

Match 5. Manchester United – Huddersfield (1)

Manchester United såg uddlösa ut mot Tottenham och kunde ha förlorat ut med mycket större siffror än bara 2-0. Mourinho såg inte allt för road ut och gissa om spelarna fått sig en utskällning? Vi tror att det kommer komma en reaktion på Tottenhammatchen och det blir Huddersfield som får lida för det på Old Trafford. Alexis Sanchez gör förmodligen hemmadebut och vi kommer få se en helt annan offensiv i det här mötet från United. Vi spikar ettan!

Match 7. Fulham – Nottingham (1)

Kanonform på Fulham! 4 vinster på de 5 senaste matcherna där enda förlusten kommit mot Premier League laget Southampton i FA-cupen. Stryk med 1-0 där. Fulham har klättrat upp till play-off plats nu i tabellen och kommer blanda sig i kampen om en direktplats till Premier League om den här formen fortsätter. Nottingham sladdar i tabellen och håller till i mitten. Laget värvade friskt sista dagen på transferfönstret och gjorde klart med hela 6 spelare! Dock lär inte alla starta på Lördag och oavsett så är det svårt att få alla att vara samspelta till en början. Ettan känns riktigt bra här och vi spikar den!

stryktipsförslag vecka 05

Kommentarer om Stryktipset

  • Veckans systemspel är som tidigare nämnt R-9-0-222 och erbjuder 12 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Manchester United är hemma mot Huddersfield
  • Skrällen tror vi att Swansea kan stå för borta mot Leicester. Ny tränare har gjort att man har 5 raka utan förlust och slagit både Arsenal och Liverpool. Turbulent och sura mina i Leicester där Mahrez var på väg bort till City. Spelaren är rejält missnöjd nu och fanns inte med i truppen senast mot Everton där man torskade med 2-1 borta.
  • Ingen jackpot den här veckan på tipset
  • Se odds boostar och erbjudanden på Premier League nedan.
  • Längst ner ser du Holmgren tippa veckans kupong!

Ja då ses vi på Lördag igen! nånstans!

Betway Boost Premier League

Betway erbjuder den här helgen återigen en härlig Betway Boost vid spel på några utvalda Premier League matcher.

Spela Arsenal, Leicester City och Bournemouth som vinnare i sina respektive matcher till det boostade oddset 6,0 hos betway här!

Lördagsmatcherna i Premier League 3/2:

13:30 Burnley – Manchester City
16:00 Bournemouth – Stoke
16:00 Brighton – West Ham
16:00 Leicester – Swansea
16:00 Manchester United – Huddersfield
16:00 West Brom – Southampton
18:30 Arsenal – Everton

Spela 100 kr Riskfritt Live Odds!

Spela live och riskfritt på alla de stora fotbollsligorna hos betsson.

Få ett riskfritt livespel värt 100 kr varje helg – hela fotbollssäsongen. Bara anmäl dig genom att klicka på “Anmäl mig” på kampanjsidan här hos betsson och spela sedan för minst 200 kr på valfri sport någon gång under veckan, så kommer du samma helg att få:

Ett riskfritt livespel värt 100 kr att använda på Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1.

Holmgren tippar Stryktipset v.05!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

Unibet erbjudande

500 % bonus - 500 kr

Hämta Bonus
Betway erbjudande

Gratisspel 1000 SEK

Hämta Bonus
NordicBet erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK + 250 kr riskfritt

Hämta Bonus

Betsafe erbjudande

100 % Bonus - 2000 kr

Hämta Bonus

Betsson erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus

Leovegas erbjudande

100 % Bonus - 1000 SEK

Hämta Bonus
Expekt erbjudande

500 % upp till 500 kr

Hämta Bonus