Vi kör lördagens Premier League speltips på Manchester United – Huddersfield 3/2 (3 februari 2018). Matchen startar enligt gammal Tipsextra tid klockan 16:00 och för den som önskar att se matchen i direktsändning måste vända sig till ViaPlay här >>>.

Läs också om hur du kan streama film gratis här just nu i 2 veckor hos C More och 1 månad hos Viaplay!

Manchester United – Huddersfield 3/2

Manchester United blev mer eller mindre förnedrade i onsdagsmatchen tidigare i veckan borta mot Tottenham. Det här som skulle bli nyförvärvet Alexis Sanchez stora debutframträdande i Manchester United tröjan i Premier League. Men det blev varken som han, José Moutinho eller någon av de övriga i United lägret önskat sig. Tottenham gjorde lite som de ville och inte ens i underläge kunde Manchester United förmå sig att flytta fram positionerna. Tottenham var först på bollen i stort sett i varenda närkamp och de rörliga Tottenham spelarna fick spelarna i United att likna statister.

Andra bullar väntas

Men precis som vi kort redogjorde för i veckans stryktipsförslag där matchen Manchester United – Huddersfield tillhör en av våra fyra spikar så tror vi här på helt andra tongångar. Visst kan vi inte bortse ifrån Romelu Lukaku’s totala saknad av målform och att Alexis Sanches nytillträdda medverkan kanske inte är ett snabbt framgångsrecept. Men Huddersfield är inte i närheten så bra som Tottenham och definitivt inte i samma hysteriskt fina form som de visade upp i matchen mot Manchester United.

Rasande fart neråt

Huddersfield är så nära nedflyttningsstrecket som man kan komma och har närmat sig det i raketfart efter fyra raka klara förluster. Alla förlusterna har slutat med minst 2 mål sämre i marginal jämfört med övermännens målskörd. Och då är Liverpool det enda topplaget man mött av de fyra matcherna i en match som slutade med 0-3 förlust på egen hemmaplan för Huddersfield.

Brandtal ger mål

Vi såg José Mourinho vara arg som ett bi under slutet av matchen mot Tottenham och han har nog säkerligen hållit ett brandtal till sina spelare inför matchen mot Huddersfield. Den skämskudde man tvingats ha nu ett par dagar vill nog alla i Manchester United kasta bort all världens väg under den sena lördagseftermiddagen. Vi vågar inte satsa ”all in” på ett målkalas av hemmalaget men det bör ändå bli så att Manchester United vinner med minst ett par mål i alla fall.

Speltips: Asian Handicap Manchester United -1,5
Odds1,525 @ bet365
Insats: Medel/Hög
Datum: 2018-02-03 (lördag 3 februari 2018)
Avspark: 16:00
Live StreamViaplay

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-02 kl. 18:13 men kan komma att ändras.

Betway Boost Premier League

Betway erbjuder den här helgen återigen en härlig Betway Boost vid spel på några utvalda Premier League matcher.

Spela Arsenal, Leicester City och Bournemouth som vinnare i sina respektive matcher till det boostade oddset 6,0 hos betway här!

Lördagsmatcherna i Premier League 3/2:

13:30 Burnley – Manchester City
16:00 Bournemouth – Stoke
16:00 Brighton – West Ham
16:00 Leicester – Swansea
16:00 Manchester United – Huddersfield
16:00 West Brom – Southampton
18:30 Arsenal – Everton