Manchester United har begett sig norrut till Newcastle upon Tyne för match mot Newcastle United denna söndag 11 februari. Matchen Newcastle United – Manchester United börjar klockan 15:15 och direktsänds via live stream, i alla dina enheter, på Viaplay här >>>.

Andra artiklar:

Streama Fotboll Söndag 11 Februari

Läs här också om hur du kan streama film gratis!

Söndagsmatcherna i PL 11/2

13:00 Huddersfield – Bournemouth
15:15 Newcastle – Manchester United
17:30 Southampton – Liverpool

Rek: Newcastle – Manchester United

Dagens hemmalag Newcastle United ligger farligt nära nedflyttningsstrecket och är bara målskillnad ifrån att hamna under det i och med sin sjuttonde plats i Premier League tabellen. Fyra raka Premier League matcher utan vinst är en icke önskvärd formtrend för skatorna (The Magpies). Nej ska man undvika nedflyttning så måste en trepoängare troligtvis behöva inkasseras inom kort. Kan det ske ikväll mot PL-tvåan Manchester United?

Manchester United gjorde vad man skulle i 2-0 vinsten mot Huddersfield förra helgen även om det inte var så mycket mer sen heller. En iakttagelse som många har gjort är att de röda djävlarna (The Red Devils) inte varit sådär väldigt skrämmande på senaste tiden som smeknamnet ändå antyder.

United har ofta inlett sina matcher väldigt trevande där bollen inte brukar trilla in förrän i andra halvlek. Och då är det heller aldrig någon riktig urblåsning vi tala om för Uniteds del. Vinsterna är sällan större än 1 till 2 måls marginal. Ett undantag på sistone är segern mot Stoke för en knapp månad sedan då det stod 2-0 efter 38 minuters spel och sedan slutade med 3-0.

Den stora plumpen kom annars mot Tottenham i förrförra omgången då Manchester United blev totalt utskåpade i 2-0 förlusten. Men nu är det match mot ett Newcastle på dekis som gäller. Inget kan väl gå fel här?

Tipset

Känslan är att vi inte kommer bjudas på någon särskilt stor målfest denna söndagseftermiddag i matchen Newcastle United – Manchester United, Skatorna har spelat oavgjort i tre av de fyra senaste matcherna och kommer garanterat fokusera på att ha en stark defensiv i beredskap nu när de röda djävlarna kommer på besök.

Match: Newcastle United – Manchester United
Speltips
: Totalt under 2,5 mål
Odds1,84 @ unibet (unibet erbjuder nya kunder 500% bonus, sätt in 100 kr, få 500 kr av unibet, spela för totalt 600kr!)
Insats
: Medel
Datum: 2018-02-11 (söndag 11 februari)
Avspark: 15:15
Live StreamViaplay

Unibet erbjudande500 % BonusFå 500 kr!Hämta Bonus

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-11 kl. 10:44 men kan komma att ändras fram till start.

Unibet livesänder massor av sport gratis via live stream för sina kunder i Unibet TV inklusive fotboll från de största europeiska fotbollsligorna som La Liga, Serie A, Bundesliga och Ligue 1.