Ännu en kväll full med Champions League fotboll har vi denna härliga Alla Hjärtans Dag 2018! Dagens Champions League matcher är FC Porto – Liverpool och Real Madrid – PSG som båda är otroligt intressanta båda två och där den förstnämnda blir vårt speltips i det här inlägget.

Målkavalkader!

Men först vill vi bara nämna något kort om de två härliga matcherna vi fick se igår där framförallt två lag imponerade stort i matcher som båda slutade med 4 mål gjorda i var och en. Tottenham lyckades få oavgjort 2-2 borta mot Juventus och har därmed en gyllene chans att slå ut de regerande italienska mästarna i returen hemma på Wembley Stadium den 7 mars. Manchester City körde fullkomligen över stackars Basel på St. Jakob-Park i Basel igår kväll. 0-4 slutade mötet och returen om ett antal veckor blir mer en formalitet än en match med spänning i.

Nu vänder vi oss till onsdagskvällens Champions League och vårt speltips inför FC Porto – Liverpool.

FC Porto – Liverpool Hörnspel!

Vi tror på en match med drag i när FC Porto tar emot Liverpool. Porto har imponerat grymt mycket den här säsongen och har ännu inte förlorat i portugisiska Primeira Liga. Ligaledare som man är före Benfica och Sporting har de 21 matcher FC Porto spelat resulterat i 17 vinster och 4 oavgjorda. De har en härlig offensiv spelstil vilket vi säkert kommer få se dem illustrera även i kvalens Champions League möte hemma mot Liverpool.

Offensivt lagda

Liverpool ligger trea i engelska Premier League efter de båda Manchester lagen City och United. Den formsvacka Liverpool befarades ha kommit in i för några veckor sedan då man förlorade 2 matcher i rad mot bottenlagen Swansea och West Brom verkar ha varit högst tillfällig. För efter dessa matcher har Liverpool gått att känna igen i matcherna mot Tottenham 2-2 och nu senast i vinsten mot Southampton med 0-2 på bortaplan. Precis som Benfica så gillar Liverpool att agera offensivt i sina matcher, mer eller mindre oavsett vilka man möter. Anfalla är bästa försvar ser tränaren Jürgen Klopp ut att resonera. 61 mål framåt och 31 insläppta på 27 matcher är ett tydligt bevis på detta.

Svängig match ger hörnor

Våra förväntningar på matchen FC Porto – Liverpool är höga när det gäller den offensiva lustan från båda lagen. Räkna med en fartfylld och svängig match med många anfall och målchanser åt båda håll. En sådan matchbild tror vi kommer resultera i ett relativt högt antal hörnor!

  • Match: FC Porto – Liverpool (Champions League)
  • Speltips: Över 9 hörnor
  • Odds1,72 @ bet365
  • Insats: Medel/Hög
  • Datum: 2018-02-14 (onsdag 14 februari)
  • Avspark: 20:45
  • Live StreamViaPlay

[table id=bet365 /]

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-02-14 kl. 17:38 men kan komma att ändras fram till start.