När vi öppnar upp fotbollslådan inför lördag 17 februari så finner vi ett trevligt gäng åttondelsfinaler i FA-cupen som ska spelas. Utav de fyra fotbollsmatcherna som spelas under lördagen riktar vi våra blickar till det sista FA-cup mötet för dagen, Huddersfield – Manchester United. Matchen har avspark klockan 18:30 och direktsänds. precis som övriga FA-Cup matcher, via live stream helt gratis på UNIBET TV!

FA-cup matcher lördag 17 februari

Streama matcherna gratis via FA-Cup live stream.

13:30 Sheffield Wednesday – Swansea
16:00 Brighton – Coventry
16:00 West Brom – Southampton
18:30 Huddersfield – Manchester United

Speltips Huddersfield – Manchester United

Vi har tidigare beskrivit i vårt stryktipsförslag vecka 07 vilka vi tror vinner i matchen mellan Huddersfield och Manchester United i FA-cupen. Såhär skrev vi:

”Visst ska väl Manchester United ta sig vidare från den här omgången i FA-cupen. Alexi Sanchez börjar växa in i laget allt mer och låg senast bakom en hel del i anfallsväg. Huddersfield brukar kunna bjuda på en del överraskningar framåt men problemet ligger allt som oftast i att laget blottar sig bakåt. United spelar förmodligen som Mourinho ofta gör på bortaplan. Taktiskt defensivt, snabba omställningar och effektivitet framåt kommer ge matchen åt United. Tvåa!”

Trots tydliga problem för Manchester United och José Mourinho sista tiden då man förlorat två av de tre senaste Premier League matcherna bör man ändå slå ett Huddersfield som precis orkade över nedflyttningsstrecket i förra omgången tack vare 4-1 segern över Bournemouth. Oddset för att Manchester United vinner över Huddersfield ligger just i detta nu på 1.45 hos både betsson och betsafe. Det tycker vi är tillräckligt bra odds för en så pass given match som vi finner att det här är.