Tipsförslag vecka 07

Förra helgen satte vi 2 av 4 matcher men vi chansade också en hel del. Den här veckan fortsätter vi att skrälla när det gäller att hitta fyra matcher som vi tror på. Veckans stryktipsförslag bygger återigen på vårt r-system R-9-0-222. Tipset ser annars aningen tråkigt ut i våra ögon. FA-cupen och The Championship matcher på kupongen gör att vi endast har 5 stycken Premier League lag med. Huddersfield tar emot Manchester United hemma och den matchen får ses som kupongens höjdpunkt. Brighton, West Bromwich och Southampton är de andra Premier League lagen. Den bästa matchen i The Championship är förmodligen Fulham som tar emot Aston Villa hemma på Craven Cottage. Båda lagen har kanonform och jagar en direktplats till nästa års Premier League upplaga.

Veckans 4 matcher

Inte helt lätt att ta ut fyra matcher den här veckan men några har vi fått lite fealing för.

Match 1. Huddersfield – Manchester United (2)

Visst ska väl Manchester United ta sig vidare från den här omgången i FA-cupen. Alexi Sanchez börjar växa in i laget allt mer och låg senast bakom en hel del i anfallsväg. Huddersfield brukar kunna bjuda på en del överraskningar framåt men problemet ligger allt som oftast i att laget blottar sig bakåt. United spelar förmodligen som Mourinho ofta gör på bortaplan. Taktiskt defensivt, snabba omställningar och effektivitet framåt kommer ge matchen åt United. Tvåa!

Läs också vårt separata speltips inför Huddersfield – Manchester United här!

Match 6. Fulham – Aston Villa (x)

Två lag i kanonform som jagar Premier League. Båda lagen är heta för tillfället och Aston Villa med John Terry som leder laget är grymt stabila bakåt. Det känns som båda lagen är nöjda med 1 poäng och kanske främst Aston Villa som är i förarsätet av de två. Krysset känns bra och det blir en av våra spikar på veckans stryktips.

Match 7. Preston – Wolverhampton (x)

Preston är helt okej hemma och kommer förmodligen ge seriesuveränen Wolverhampton en match här. Wolves har 13 poäng ner till 3:an Derby och 4:an Cardiff. 15 matcher återstår och förmodligen är det okej att ta 1 poäng i det här svåra bortamötet. Vi räknar med en jämn tillställning och spikar krysset!

Match 10. Sunderland – Brentford (2)

Det ser verkligen inte bra ut för Sunderland. Skulle man åka ur The Championship så är det en smärre katastrof för klubben och vägen tillbaka upp i seriesystemet kommer vara lång och svår. Man har endast vunnit 2 matcher hemma den här säsongen på Stadium of Light och det är ett tecken på att man inte räcker till. Ska man försöka föra spelet här så kommer man förmodligen åka på pisk igen då Brentford är ett kontringssnabbt lag med snabba yttrar i Watkins och Jozefzoon. Två är så klart en chansning men känns ändå möjlig och vi spikar bortagänget mot ett mediokert Sunderland.

Kommentarer om Stryktipsförslaget

  • Veckans säkraste match anser vi att Brighton är hemma mot Coventry. Men vi har valt att helgardera den och hoppas på en rejäl skräll för utdelningens skull.
  • Skrällen tror vi att Bolton kan stå för borta mot QPR. QPR blandar toppmatcher med rejäla bottennapp vilket gör att tvåan på kupongen känns som en kul skräll.
  • Ingen jackpot på tipset den här veckan
  • Vi tippar ett R-9-0-222 raders system som erbjuder 11 rättsgaranti.

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK