Tottenham – Huddersfield är vårt val av dagens Premier League match 3/3 att tippa på. Det står mycket på spel för bägge lagen även om de kämpar i varsin ände av tabellen. Tabellfyran Tottenham besitter med 2 poängs marginal ner till Chelsea just nu en Champions League plats. Huddersfield har tack vare två raka segrar nästippen över nedflyttningsstrecket men bara med 3 poäng tillgodo.

Premier League lördag 3 mars

13:30 Burnley – Everton
16:00 Leicester – Bournemouth
16:00 Southampton – Stoke
16:00 Swansea – West Ham
16:00 Tottenham – Huddersfield
16:00 Watford – West Brom
18:30 Liverpool – Newcastle

Hörnspel på Tottenham – Huddersfield

I skrivande stund är det inte många timmar kvar tills matchen Tottenham – Huddersfield har avspark på Wembley Stadium i London klockan 16:00. Tottenham har haft ett tufft spelschema på sistone och gjort det riktigt bra. I Premier League har man vunnit 3 av de fyra senaste matcherna där man bland annat besegrat flera av de övriga toppkonkurrenterna såsom Manchester United 2-0 och Arsenal 1-0. Liverpool klarade man oavgjort 2-2 mot på bortaplan. I Champions League klarade Tottenham också ett viktigt oavgjort resultat i första åttondels-mötet med Juventus i Turin. På toppen av det sopade man mattan med Rochdale i omspelsmatchen av FA-cupens åttondel vilken slutade 6-1 till hemmafansens förtjusning.

Undvika nedflyttning

Huddersfield har efter en hel radda förluster nu spottat upp sig rejält och betvingat både Bournemouth och West Brom på fall. De 6 nya färska poängen har varit mer än välkomna för Huddersfield som befinner sig oroväckande nära nedflyttningsstrecket. Och det är ju ett streck man vill undvika till nästan varje pris. Det känns som att Huddersfield lyckas hitta ny kraft genom att spela med kniven mot strupen. Dock kan de inte blåsa faran över ännu. Det är ju ändå fortfarande bara 3 poäng som skiljer dem åt just nu från att behöva lämna högstaligan. Men det är samtidigt hela fyra lag inom 3 poängs räckhåll framför också. Så kan Huddersfield spinna vidare på den nyfunna formen så är chansen god för att det är något eller några av de andra lagen som istället åker neråt i tabellen.

Koll på hörnstatistiken

Vi har kollat upp olika spelvarianter på den här matchen och vi tror oss ha hittat vinnartipset. Utdrag ur statistiken i Tottenhams matcher gör gällande att de skapar mycket framåt och framförallt producerar många hörnor under matcherna. Detta säger hörnstatistiken från deras senaste PL- och CL matcher.

25/2. PL Crystal Palace – Tottenham 0 : 1 (hörnor: 3-13)
13/2. CL Juventus – Tottenham 2 : 2 (hörnor: 5-5)
10/2. PL Tottenham – Arsenal 1 : 0 (hörnor: 10-2)
4/2. PL Liverpool – Tottenham 2 : 2 (hörnor: 3-7)
31/1. PL Tottenham – Manchester Utd 2 : 0 (hörnor: 6-3)

Överspel hörnor

Detta gör att vi ser ett ypperligt spelläge i att tippa överspel på antal hörnor i dagens match mellan Tottenham och Huddersfield.

  • Match: Tottenham – Huddersfield (Premier League)
  • Speltips: Över 10,5 hörnor
  • Odds1,73 @ LeoVegas – Få 100% Bonus + Gratisspel!
  • Insats: Medel
  • Datum: 2018-03-03 (lördag 3 mars)
  • Avspark: 16:00
  • Live Stream: ViaPlay

 

Dagens övriga speltips:

Stryktipsförslag vecka 9

Lazio – Juventus 3/3 kl. 18:00