Stryktipsförslag vecka 09 – 2018

Den här veckan blir det ett kortare stryktipsförslag. Vi får helt enkelt kalla det för ”Tipset i sista stund”.

Stryktipsförslag med R-9-0-222

Ca 10 miljoner extra väntar i jackpot den här veckan och det finns flertalet matcher som skulle kunna inbringa en rejäl utdelning på tipset. Vårt r-system gör att vi tar ut 4 matcher som vi tror på och helgarderar resten. Sitter spikarna så är det minst 11 rätt på en utskriven rad med chans på 13.

Match 1: Rafa Benitez kommer tillbaka till Anfield där han en gång i tiden figurerat som huvudtränare. Båda lagen jag poäng i både toppen och botten. Liverpool känns hetare och bättre med Mohammed Salah som öser in mål. Vi spikar ettan!

Match 2: Leicester har höjt sig efter tränarbytet. Hemma har man 8 raka utan förlust och borde kunna ta en ny 3 poängare mot Bournemouth. Vi testar ettan!

Match 5: Tottenham har just nu en Champions League plats men det är stenhårt och varje poäng kommer bli viktig fram till ligans avslut i mitten på maj. Här får man inte tappa poäng och det tror vi inte att man kommer göra. Tottenham vinner enkelt över Huddersfield!

Match 12: Millwall har mycket fin form med 9 raka matcher utan förlust på sin hemmaplan. Man känns starka för dagen och borde inte ha några problem att avfärda jumbon Sunderland som är helt under isen. Säker etta!

Såhär ser vårt stryktipsförslag ut i sin helhet:

stryktipsförslag vecka 09

Kommentarer om Stryktipset

  • Jackpot väntar om ca 10 miljoner
  • Vi tippar ett R-9-0-222 system med 11 rättsgaranti
  • Veckans säkraste match anser vi att Tottenham är hemma mot Huddersfield
  • Skrällen tror vi att West Bromwich kan stå för borta mot Watford. Även en kul skräll i QPR som brukar ha en förmåga att ställa till det när man minst anar det.
  • Observera att match 9 lottas!

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans..

 

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Härliga matcher väntar på kupongen inför vårt stryktipsförslag v48. Stryktipset består av idel brittiska matcher hämtade från Premier League och The Championship. 4 spikar på kupongen v48 - resten helgarderade Vi tar ut 4 spikar på veckans stryktipskupong. Systemet vi...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v47 – M-3-4-432 system

Här är vårt stryktipsförslag för vecka 47 med 3 helgarderingar, 4 halv för 432 kronor. Det är väldigt ont om säkra matcher på stryktipset den här veckan. Vecka 47 stryktipsförslag Stryktipset ser svårt och roligt ut den här veckan. Det är väldigt många matcher som kan...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v45 – 4 säkra matcher på kupongen

Här följer veckans stryktipsförslag för vecka 45. Ingen jackpot denna vecka men räkna ändå med fin omsättning då det är idel engelska matcher på kupongen! 4 matcher från Premier League och 9 matcher från The Championship. Vi väljer att ta ut 4 säkra matcher och...

Stryktipsförslag v48 – tipset i sista stund

Stryktipsförslag v44 – Tipset i sista stund

Stryktipset v 44 erbjuder 13 miljoner i jackpot så räkna med fin omsättning. Vårt stryktipsförslag vecka 44 innehåller 4 matematiska helgarderingar och 2 matematiska halvgarderingar för 324 kronor. 13 rätt på ramen är alltid 13 rätt på ett M-system! Här är tipset i...

Chelsea – Brentford speltips 28/10

Chelsea – Brentford speltips 28/10

Tidig Premier League match idag med start 13:30 där Chelsea tar emot Brentford hemma på Stamford Bridge. Detta är inte ett av de större londonderbyna men det finns en rivalitet då lagens arenor endast ligger 7 km ifrån varandra. Ett annat londonlag, Tottenham rykte...

Tipslördag börjar 16.00

När stryktipsförslaget är i hamn och inlämnat så är det bara att invänta den heliga stunden på Lördag. Alltid klockan 16.00 sparkar matcherna igång! Ibland har vi även en kvällsmatch vid 18.30 att se fram emot som förlänger spänningen ytterligare. Att sitta med 12 rätt när en match återstår är en häftig känsla och där spänningen går upp till max.

Svenska Spel presenterar alltid utdelningen på Stryktipset efteråt >> SVT TEXT 551.

Lycka till, så ses vi på Lördag igen nånstans!

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK