Manchester United – Brighton är dagens andra och sista kvartsfinalmatch i FA-cupen denna lördag 17 mars och startar inte förrän klockan 20:45 ikväll. Den första FA-cupmatchen för dagen spelas mellan Swansea och Tottenham med avspark kl. 13:15. Det får dock bli kvällsmatchen vi lägger vårt fokus på genom ett speltips här.

Båda matcherna kan du se gratis via live stream hos några av spelbolagen, Klicka bara på länken här nedanför så får du se vilka av dem som sänder matcherna live utan kostnad idag.

Strema FA-cupen gratis!

Speltips Manchester United – Brighton

Vi har hopp om fin fotbollsunderhållning då Manchester United säkerligen kommer till spel med rejäl revanschlusta efter att ha blivit utslagna ur Champions League tidigare i veckan av Sevilla. Samtidigt är Brighton verkligen inget dussingäng vilka för tillfället ligger på en elfte plats i Premier League tabellen.

Vi har redan tidigare beskrivit lite kort om vilket lag vi tror vinner FA-cup matchen mellan Manchester United och Brighton i veckans stryktipsförslag Stryktipset med FA-cupen och kommer inte bli långrandiga i speltipset här.

Precis som vi skriver där så är vi övertygade om att Manchester United vinner idag även om det troligtvis inte blir med särskilt många måls marginal. I alla fall inte om vi ser till Uniteds matcher under de senaste 3-4 månaderna då inte många av matcherna slutat med solklara segrar. Kan det kanske bli ändring på det idag?

Tipset:

  • Match: Manchester United – Brighton (FA-cupen, kvartsfinal)
  • Speltips: (1) Manchester United vinner
  • Odds1,33 @ bet365
  • Insats: Medel/Hög
  • Datum: 2018-03-17 (lördag 17 mars)
  • Avspark: 20:45
  • Live StreamUnibet TV & bet365 livestreaming

[table id=bet365 /]

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-03-17 kl. 07:35 men kan komma att ändras fram till start.