Stryktipset med FA-cupen

Tipset gästas den här veckan av FA-cupen där tv-matchen är Manchester United – Brighton. Vårt stryktipsförslag den här veckan handlar som vanligt om att ta ut 4 säkra matcher och vi gör det för 222 kronor. 11 miljoner extra väntar i jackpot och magkänslan säger att det kan bli fin utdelning på tipset den här veckan!

Strema FA-cupen gratis!

Match 1. Manchester United – Brighton (1)

Det är sällan som Manchester United och Mourinho förlorar två matcher på raken. Det var nog inte speciellt bra för Brighton att United förlorade och åkte ut mot Sevilla i Champions League i veckan. Räkna med att vi förmodligen kommer få se ett riktigt starkt offensivt United som är ute efter revansch. Att visa offervilja och energi framåt är man skyldiga publiken på ”Drömmarnas teater” Old Trafford. Skadeläget är ljust för hemmalaget och kanske får Linderlöf chansen i backlinjen. Brighton har gjort det jättebra den här säsongen och ligger just nu på en 11:e plats. Några poäng till och man har säkrat kontraktet i ligan men här i FA-cupen tar det tyvärr stopp. Etta!

Match 2. Liverpool – Watford (1)

Liverpool tog sig enkelt vidare i Champions League där man slog ut Porto. Nu väntar serieledaren Manchester City i en kvartsfinal och vi tror faktiskt att man kan störa Manchesterlaget i den turneringen. Orkar man ladda om här då och fokusera på ligan? Givetvis gör man det då man har en Champions League plats att försvara. Chelsea jagar och är endast 4 poäng efter. Därför är det av största vikt att vinna den här typen av matcher. Hemma på Anfield släpper man inte många poäng och Watford kommer få det mycket tufft. Watford är fantastiska hemma men i bortaspelet har man endast 1 poäng på de 5 senaste matcherna och det lär inte bli några här. Säker etta!

Match 12. Sheffield United – Nottingham (1)

Mest motivation i hemmalaget då man har siktet inställt på kval till Premier League. Hemma går man fram som en ångvält och har 4 vinster på de 5 senaste matcherna. Nottingham har i raka motsatsen inte speciellt mycket att spela om då man ligger och sladdar i mitten av tabellen. Man har hela 15 poäng ner till nedflyttningsstrecket och kval uppåt lär man knappast mäkta med. Nej här vinner motiverat hemmalag 8 av 10 gånger och får tipset. Säker etta!

Match 13. Sunderland – Preston (2)

Sunderland är helt under isen och det känns inte speciellt kul att se det gamla klassiska Premier League laget åka ur The Championsship. Men för varje omgång som går så blir läget allt mörkare och mörkare. Tyvärr möter man även här en bra motståndare i Preston som endast har 4 poäng upp till kvalplats till Premier League. Middlesbrough har just nu den sista kvalplatsen. Sunderland saknar sin målvakt Jason Steele och mittfältaren Jonny WIllimans. Goda chanser för bortagänget att sno åt sig alla 3 poängen på Stadium of Light. Tvåa!

Stryktipsförslag v 11 - 2018

Kommentarer om stryktipsförslaget

  • Ca 11 miljoner väntar i jackpot på Stryktipset
  • Veckans säkraste anser vi att Liverpool är hemma mot Watford
  • Skrällen tror vi att West Bromwich kan stå för borta mot Bournemouth
  • Spelstopp hos Svenska Spel 16.00
  • Vi tippar ett r-system för 222 kronor som heter R-9-0-222 och det ger oss 11 rättsgaranti
  • Matherna i FA-cupen kan du alltid streama live gratis, läs mer om FA-cupen live stream här!

Ja då ses vi på Lördag igen.. nånstans

Spela EttKryssTvå – Stryktipset hos Betsson

Betsson erbjuder ett litet annorlunda sätt att vinna på stryktipset. Spelbolaget erbjuder alltid utdelning på 10, 11, 12 och 13 rätt. Betsson kallar sitt stryktips för EttKryssTvå. Din vinst kommer bli de odds som summeras för resultaten i 13 matcher.

Stryktipshistoria och Stryket-kuriosa

Stryktipset är en typ av spelform som är megapopulär i Sverige igenkännande för uttrycket tipslördag som infördes i Sverige 1934 och kallas i vardaglig mun för Stryket. Det är en form av sporttipping där man ska välja ut vilka fotbollslag som kommer att vinna i olika matcher i en given omgång. Ursprungligen spelade man på 12 matcher, men idag spelar man på 13 matcher.

Stryktipset infördes av AB Tipstjänst, som var den svenska statens spelbolag fram till 1997. Då slog man ihop de två statliga bolagen Penninglotteriet och Tipstjänst  och bildade Svenska Spel.

Under årens lopp har Stryktipset blivit mycket populärt i Sverige och det har genererat stora summor pengar till idrotten. Det har också blivit en social aktivitet för många svenskar som gillar att spela tillsammans med vänner och kollegor.

I dagens Stryktipset väljer man 1X2, vilket innebär att man väljer antingen hemmaseger (1), oavgjort (X) eller bortaseger (2) för varje match. Om man lyckas pricka in alla 13 matchresultaten vinner man jackpotten, som många gånger kan innebära vinster på flera miljoner kronor.

500 % Bonus - 500 kr

Se specifik välkomstbonus

Gratisspel 1000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

100 % bonus - 2000 SEK

100 % bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK

500 % Bonus - 500 SEK

100 % Bonus - 1000 SEK